Bunny Cupcakes

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 45 min
  • Porties: 24

U bent slechts een stap verwijderd van het maken van heerlijk zoete konijntjescupcakes. Cakemix en kant-en-klare frosting maken het extra gemakkelijk.

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele of witte cakemix
- water, plantaardige olie en eieren of eiwitten die nodig zijn bij een cakemix doos
- Roze kleur voedsel
2 - containers Betty Crocker ™ Slagroom pluizig wit glimmertjes
5 - grote marshmallows
- Roze suiker
- Snoep decoraties en hagelslag, zoals gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F ( 325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Maak en bak cakemix zoals aangegeven op doos voor 24 cupcakes. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten.
  • 2. Roer een paar druppels roze voedingskleur in een bak met glazuur. Frost cupcakes met roze glazuur
  • 3. Lepel 1 volle theelepeltje witte glazuur op het midden van elke cupcake. Om oren te maken, knipt u elke grote marshmallow kruislings in 5 stukken met een keukenschaar. Knip met een schaar door het midden van elk marshmallow stuk tot op 1/4 inch van de rand. Afzonderlijk om op konijnenoren te lijken; druk op 1 kant van de snijranden in roze suiker, iets platterend. Schik op elk van de witte berijpheuvels, zoals afgebeeld. Gebruik snoepversieringen en hagelslag om ogen, neus en snorharen te maken zoals afgebeeld. Bewaar losjes bedekt. ​​

Tips van experts

  • Als je slechts één pan en een recept hebt, vraag dan om meer cupcakes dan je pan maakt, bedek en koel de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter