Geroosterd Turkije en spekblokjes

  • Bereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 25 min
  • Porties: 4

Upgrade je typische BLT met deze gegrilde versie, op smaak gebracht met kalkoen en gesmolten Cheddar-kaas. Voor bereidingstijd: dressing met wortels en gekookte kalkoenbr ...

Ingrediënten

2 - eetlepels mayonaise
1 - eetlepel ranch dressing
8 - plakjes zacht Italiaans brood (ongeveer 1/2 inch dik)
4 - oz geschoren gekookt kalkoen borst (van deli)
4 - plakjes gekookt spek, gehalveerd
4 - schijfjes tomaat, gehalveerd
2 - plakjes (1 oz elk) Cheddar kaas, gehalveerd
2 - eetlepels boter of margarine, verzacht

stappen

  • 1. Meng in een kleine kom mayonaise en dressing. Verspreid aan een kant van elke boterham. Boven elk van de 4 sneetjes brood met kalkoen, spek, tomaat, kaas en de resterende sneetjes brood, mayonaisemengsel met de bovenkant naar beneden. Spread 2. Smeer boter aan één kant van elke boterham. Leg in de 12-inch koekenpan boterhammen met de boterzijde naar beneden. Verdeel boter over elke sandwich. dekken; kook op middelhoog tot laag vuur 6 tot 8 minuten of tot de bodems goudbruin zijn. Turn 3. Broodjes omdraaien; dek af en kook 5 tot 6 minuten langer of tot de bodems goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.
  • Tips van experts
Deze broodjes zijn even heerlijk met gesneden gekookte ham of kip. Je kunt ook het type kaas veranderen, voor een andere draai aan deze gegrilde boterhammen.Gebruik gekochte gekookte bacon om dit recept handiger te maken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter