Chocolade-kokosnoot Candy Bar Cake

 • Bereidingstijd: 30 min
 • Bereidingstijd: 4 uur 10 min
 • Porties: 16

Het is een candybar. Nee, het is een cake met candybars, en het heeft bergen van rijkdom!

Ingrediƫnten

Snoepreepjes

2 2/3 - kopjes in vlokkenvorm kokosnoot
1 2/3 - kopjes poedersuiker
1/4 - kopje boter of margarine , verzacht
2 - eetlepels heet water
1 - theelepel vanille

Taart

3 - eiwitten
1/2 - theelepel slagroomtaart
2 - kopjes kristalsuiker
1/2 kopje boter of margarine, verzacht
1 / 2 - kops bakvet
3 - eidooiers
1 - theelepel vanille
1 - theelepel kokosnoot extract
1 - kop karnemelk
1 - theelepel bakpoeder
2 - kopjes Gouden Medal ā„¢ meel voor alle doeleinden
1 - kop gehakte amandelen
1 - kopvormige kokosnoot

romige vulling

1 - kops kristalsuiker
1/2 - kop boter of margarine, verzacht
1/2 kopjes bakvet
2/3 - kopje gedestilleerde melk
2 - theelepels vanille

glazuur

4 - kopjes poedersuiker
1/3 - kopje boter of margarine, verzacht
1/2 kopje cacao bakken
1 - theelepel vanille
1/3 - kopje heet water

Stappen

 • 1. Verwarm de oven tot 350 Ā° F. Vet bodems en zijkanten van drie 9-inch ronde cake pannen met bakvet; licht meel. Meng in een middelgrote kom 2 2/3 kopjes kokos, 1 2/3 kopjes poedersuiker, 1/4 kop boter, 2 eetlepels heet water en 1 theelepel vanille met lepel; verdeel gelijk in 16 stukken. Vorm elk stuk in bar, ongeveer 1 1/2 duim lang. (Het mengsel zal plakkerig zijn, desnoods met boterhanden.) Leg staven op vetvrij papier.
 • 2. Klop in een middelgrote kom het eiwit en de room van wijnsteen met een elektrische mixer op hoge snelheid tot zich stijve pieken vormen; zet opzij.
 • 3. Klop in een andere middelgrote kom 2 kopjes kristalsuiker, 1/2 kop boter en het bakvet met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid, af en toe een kraaiende kom, tot het luchtig is. Eierdooiers inslaan, 1 per keer, kloppend na elke toevoeging tot het gemengd is. Klop 1 theelepel vanille en het kokosnootextract in. Meng in kleine kom karnemelk en bakpoeder totdat bakpoeder wordt opgelost. Voeg afwisselend meel en karnemelkmengsel toe aan het suikermengsel en klop na elke toevoeging tot een glad mengsel. Roer de amandelen en 1 kop kokosnoot erdoor. Vouw het eiwit in. Giet in pannen.
 • 4. Bak 25 tot 30 minuten of tot de tandenstoker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Koel 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 1 uur.
 • 5. Klop in een middelgrote kom alle ingrediĆ«nten met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Vul lagen met vullen. Leg de chocoladerepen gelijkmatig rond de rand van de cake; bedek en bevries ten minste 2 uur.
 • 6. Meng in middelgrote kom alle glazuuringrediĆ«nten behalve 1/3 kop heet water met een lepel. Roer in heet water tot het gemengd is; voeg 1 eetlepel water per keer toe tot smeerbaar. Lepel glazuur bij een eetlepel boven de chocoladerepen tot de staven bedekt zijn. Verspreid de resterende glazuurlaag aan de zijkant en de bovenkant van de cake (dunne glazuur met extra water indien nodig om gemakkelijk te verspreiden)
Tips van experts
  Als je slechts 2 pannen hebt, smeer dan een derde van het beslag in elk van de 2 Prep tijd: ared pannen. Bedek en bewaar het resterende beslag terwijl de eerste 2 lagen bakken. Na het verwijderen van cakes uit pannen, bak het resterende beslag in een van de pannen nadat het is afgekoeld. De derde laag moet mogelijk 1 of 2 minuten langer bakken.A correct Bereidingsduur: een gebogen koekpan zorgt ervoor dat de cake niet blijft plakken. Wanneer je de meeste krassentaarten maakt, smeer dan de onderkant en de zijkant van de pannen en bestuif ze elk met ongeveer 1 eetlepel bloem, het overtollige tikken eruit.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter