S'mores Fudge Cookie Pies

 • Bereidingstijd: 35 min
 • Bereidingstijd: 1 uur 30 min
 • Porties: 36

Misschien zijn dit wel onze favoriete take-on s'mores ooit: leuke graham-kopjes, gevuld met Hershey's ™ chocolade en afgewerkt met marshmallo ...

Ingrediënten

Koekjesbasis

1 - buidel (17,5 oz) Betty Crocker ™ suiker koekjesmix
1 kopje Graham crackerkruimels (ongeveer 12 crackers)
3/4 - kopje boter, verzacht
1 - ei
9 - repen (elk 1,55 oz) Hershey ™ melkchocolade snoep, opgedeeld in individuele rechthoeken

Topping

3/4 - kop (uit 7-oz pot) Kraft ™ Jet-Puffed ™ marshmallow crème
1/4 - kopje boter, verzacht
1/2 - kop poedersuiker
1/4 - theelepel vanille

Garneer

1 - eetlepel graham cracker kruimels

Stappen

  1. Verwarm de oven voor tot 350 ° F. Spray 36 muffins met normale afmetingen met kookspray. Meng in een grote kom de koekjesmix, 1 kopje graham cracker crumbs, 3/4 kopje zachte boter en het ei met de lepel tot zacht deeg ontstaat. Druk het ronde eetlepels deeg gelijkmatig in de onderkant van elke muffinbeker en halverwege de zijkanten.
 • 2. Bak 9 tot 11 minuten of tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven naar het koelrek. Plaats onmiddellijk 3 individuele chocoladekaders in elke koekjesbeker. Laat 10 minuten afkoelen in muffinbekers. Snijd met gesmolten chocolade de chocolade in elke kop. Verwijder koekjesbekers van muffinkoppen naar het koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. When 3. Als u klaar bent om te serveren, in een kleine kom, klopt u de ingrediënten met de lepel tot een gladde saus. Doe topping in een middelgrote, hersluitbare, plastic zak voor voedselopslag. Snijd een onderste hoek af; knijp een beetje klodder topping bovenop elke koekje. Strooi 1 eetlepel graham cracker kruimels gelijkmatig over de koekjes.
 • Tips van experts

Heb je niet genoeg muffinpannen? Koel de rest van het deeg tijdens het bakken van de eerste batch. Koel de pan ongeveer 10 minuten en bak dan de rest van het deeg, voeg 1 à 2 minuten toe om te bakken.Probeer Hershey's ™ Special Dark ™ chocoladerepen in plaats van melkchocolade voor decadente s'mores.

2. Bak 9 tot 11 minuten of tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven naar het koelrek. Plaats onmiddellijk 3 individuele chocoladekaders in elke koekjesbeker. Laat 10 minuten afkoelen in muffinbekers. Snijd met gesmolten chocolade de chocolade in elke kop. Verwijder koekjesbekers van muffinkoppen naar het koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. When 3. Als u klaar bent om te serveren, in een kleine kom, klopt u de ingrediënten met de lepel tot een gladde saus. Doe topping in een middelgrote, hersluitbare, plastic zak voor voedselopslag. Snijd een onderste hoek af; knijp een beetje klodder topping bovenop elke koekje. Strooi 1 eetlepel graham cracker kruimels gelijkmatig over de koekjes.

 • Tips van experts

 • Heb je niet genoeg muffinpannen? Koel de rest van het deeg tijdens het bakken van de eerste batch. Koel de pan ongeveer 10 minuten en bak dan de rest van het deeg, voeg 1 à 2 minuten toe om te bakken.Probeer Hershey's ™ Special Dark ™ chocoladerepen in plaats van melkchocolade voor decadente s'mores.">
  Deel Met Je Vrienden
  Vorige Artikel
  Volgende Artikel

  Laat Een Reactie Achter