Double Chocolate-Caramel-Fudge Brownies

  • Bereidingstijd : 30 min
  • Kooktijd: 3 uur 0 min
  • Porties: 24

Hier is een heerlijke chocolade en karamel-fudge brownie met een nootachtige twist en gegarneerd met verse aardbeien - een heerlijk dessert!

Ingrediënten

Vullen

1 - verpakking (14 oz) karamels, onverpakt
1/2 kopje gedempte melk

Brownies

1 - kopboter
2 - kopjes suiker
2 - theelepeltjes vanille
4 - licht geklopte eieren 1/ 1 1/4 - kopjes Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
3/4 kopjes ongezoet cacao bakken
1/4 - theelepel zout
1 - pakje (11,5 of 12 oz) halfzoete chocoladebrokken (2 kopjes)
1 1/2 - kopjes gesneden pecannoten
1 - theelepelolie

Stappen
    1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet 13x9-inch pan in. Bak in een kleine steelpan karamels en melk op laag vuur tot de karamel smelten en glad worden en roer regelmatig.2. Smelt de middelgrote boter op een laag vuurtje. Haal van het vuur. Roer suiker, vanille en eieren erdoor. Roer de bloem, cacao en zout erdoor tot alles goed gemengd is. Roer 1 1/2 kopjes chocoladebrokjes en 1 kop pecannoten erdoor. Lepel en spreid het beslag in de pan.3. Blader voorzichtig en gelijkmatig over het beslag om karamel te vullen om grote hoeveelheden karamel te voorkomen en om te voorkomen dat karamel de onderkant van de staven bereikt. (Caramel kan het volledige oppervlak van het beslag bedekken.)4. Bak 35 tot 40 minuten of tot ze zijn gezet. In 5. Smeer de overgebleven chocoladebrokken van 1/2 kop met olie op een zacht vuurtje op laag vuur en roer tot een gladde massa. Springen over warme brownies. Bestrooi met de resterende 1/2 kopje pecannoten; druk zachtjes in. Koel 20 minuten. Koel 1 uur 30 minuten of tot de chocolade is gezet. Snijd in vierkanten. Indien langer bewaard, laat het 20 minuten op kamertemperatuur komen voordat u het serveert.
  • Tips van experts

Deze brownies zijn ongelooflijk decadent. Het recept is geïnspireerd op alle heerlijke brownies die te koop zijn bij bakkerijen, cafés en delicatessenwinkels.

    Roer 1/2 kop elk van halfzoete, melk- en witte chocoladebrokjes tot een browniebeslag. Probeer cashewnoten, walnoten of amandelen in deze brownies.Snijd brownies in vierkanten. Schik op een mooi kleedje met kleedjes en garneer met verse aardbeien.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter