Baby's Bib Cake

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 20 min
  • Porties: 16

Breng verjaardagen naar de baby met hapjes van een slabbetje. Het is een om over op te scheppen!

Ingrediënten

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ cakemix (elke smaak)
- Water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemixdoos
2 - bakken Betty Crocker ™ Rich & Romige vanille glazuur
- rode kleur voedsel
- blauwe kleur voedsel

stappen

  • 1. Verwarm de oven op 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbak pannen). Maak, bak en koel taart zoals aangegeven op de doos voor twee 8-inch of 9-inch ronden.
  • 2. Reserveer 1 kop glazuur voor het versieren. Plaats 1 taartlaag, afgeronde kant naar beneden, op de serveerschaal. Verspreid met ongeveer 1/3 kop glazuur. Plaats een andere laag, met de afgeronde kant naar boven, bovenop. Vorstzijde en top van cake met resterende frosting. Maak verticale lijnen aan de zijkant van de cake met decoratiekam of vorktanden, indien gewenst. T 3. Tint 2/3 kopje van de gereserveerde frosting rose met 1 of 2 druppels rode voedselkleur. Plaats roze glazuur in de decoratietas met kleine schrijfpunt # 2. Leid 2 cirkels rond de buitenste bovenrand van de cake, ongeveer 1 inch uit elkaar, laat een opening van 3 inch aan de bovenkant. Maak lusontwerp binnen cirkels. T 4. Tint over 1/3 kopje glazuurblauw met 1 of 2 druppels blauwe voedingskleur. Plaats blauw glazuur in de decoratietas met schrijfpunt # 5; pijp buitenste rand van slabbetje. Binnenopening van de pijp van slabbetje met een diameter van ongeveer 3 inch; sluit cirkels met stropdas aan de bovenkant. Maak kleine strikken op het slabbetje en schrijf het gewenste bericht in de opening van de slab. Buis stippen tussen de bogen met de resterende roze glazuur indien gewenst. Bewaar losjes afgedekt
  • Tips van experts
Als u geen decoratiezakken en -tips hebt om frosting aan te brengen, plaatst u het glazuur in een plastic zak met voedselopslag en snijdt u een klein hoekje af om een ​​schrijftip te maken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter