Rode fluwelen taart met witte truffelglazuur

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 45 min
  • Porties: 12

Speciaal spul nagerecht? Lagen van chocoladezal gezoet met heerlijke maar makkelijke truffelglazuur nemen de kroon!

Ingrediënten

Cake

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ Duitse chocoladecake mix
1 - kop water
1/2 - kop plantaardige olie
3 - eieren
1 - fles (1 oz) rode voedselkleur
1 - tot 2 eetlepels ongezoete cacao bakken

Frosting

1 1/2 - kopjes witte vanille bakfrites
2 1/4 - kopjes Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille glazuur (uit twee containers)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Vet en flour twee 8-inch ronde cake pannen of spuit met bakspray met bloem. Klop in de grote kom cake-ingrediĂ«nten met een elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden, daarna op gemiddelde snelheid 2 minuten. Giet in pannen.
  • 2. Bak en koel zoals aangegeven op de doos voor rondjes van 8 inch. Koel lagen ongeveer 45 minuten om gemakkelijker te hanteren. Snijd de afgeronde top van Ă©Ă©n laag af. Snijd elke cakeraag in tweeĂ«n horizontaal om een ​​kooktijd te maken: van 4 lagen. Bewaar de niet-getrimde bovenlaag
  • 3. In middelgrote kom met microgolfoven worden 4 tot 5 minuten microgolf-bakchips blootgelegd op medium (50%), halverwege de magnetrontijd. Roer tot een gladde massa; cool 5 minuten. Roer in glazuur totdat goed gemengd. Plaats 1 bodem van de cakebodem, knip de kant op, op de serveerschaal; verspreid met ongeveer 3/4 kopje glazuur. Herhaal met tweede en derde cakelagen. Top met gereserveerde cakebeslag, kant met de zijkanten naar beneden; vorst met de resterende glazuur. Bewaar losjes bedekt. ​​

Tips van experts

  • Het splitsen van cake-lagen is eenvoudig. Steek de tandenstokers rond de zijkant van de cakevorm om het middelpunt aan te geven. Gebruik tandenstokers als richtlijn en snij de laag door met een lang, dun, scherp mes.
  • Gebruik voor een cake met dubbele chocolade halfvolle chocoladeschilfers in plaats van de witte chips en Betty Crocker® Rich & Creamy chocolade-glazuur in plaats van de vanille glazuur.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter