Bruiloft Cupcakes

  • Bereidingstijd: 1 uur 15 min
  • Bereidingstijd: 4 uur 0 min
  • Porties: 26

Creëer geweldige bruidscupcakes die bij de receptie horen.

Ingrediënten

Vulling

1 - groot ei, plus 3 grote eidooiers
1 / 2 - kopsuiker
1 1/2 - theelepel fijn geraspte citroenschil
1/3 - kop citroensap (van 2 citroenen)
1/8 - theelepel zout
1/4 - kop stevige boter, in stukken gesneden

Cupcakes

26 - papieren bakblikjes van foliepapier
1 - doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cake-mixdoos
1 - theelepel vanille

Frosting

1 1/2 - kopboter , verzacht
1 - theelepel koosjer (grof) zout
2 - eetlepels melk
2 - eetlepels citroensap
4 - theelepels geraspte citroenschil
3 - theelepels vanille
5 - kopjes po gesoldeerde suiker
- Betty Crocker ™ blauwe gelvoedselkleur, indien gewenst
- Extra fijne, eetbare glitter- of decoratiesuikerkristallen, indien gewenst

Stappen

  • 1. Meng in 2-kwart steelpan alle vulingrediënten behalve boter met garde. Verwarm op zacht vuur, onder voortdurend roeren, totdat het mengsel 4 tot 5 minuten dikker wordt en de houten lepel wordt bedekt. Zeef de saus door de zeef in een kleine kom. Boter kloppen met garde. Druk plasticfolie rechtstreeks op het oppervlak van de citroenwrongel; minimaal 3 uur, maar niet langer dan 1 week in de koelkast bewaren.
  • 2. Verwarm de oven tot 350 ° F. Verwijder en gooi papieren voeringen van de binnenkant van de foliebakjes weg, plaats de foliebakken in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Maak en bak cakemix zoals aangegeven op doos voor cupcakes, voeg vanille aan beslag toe. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Fit 3. Plaats # 6 ronde punt in de decoratietas (opening van ongeveer 1/8 inch in diameter). Lepel vulling in decoratietas. Steek de punt in het midden van de cupcake, ongeveer halverwege. Knijp voorzichtig in de decoratietas en trek deze omhoog totdat de cupcake licht zwelt en het vullen naar boven komt. In 4. Klop de glazuuringrediënten in grote kom ongeveer 3 minuten op hoge snelheid of tot ze glad en goed gemengd zijn, voeg meer citroensap toe door theelepels als dat nodig is om soepele maar stijve consistentie te krijgen. Tint glazuur met gel food colour paste. Fit 5. Plaats # 1 ronde tip (opening ongeveer 1/2 inch in diameter) in de decoratietas. Schep het glazuur in de decoratietas; gebruik de ronde punt om het glazuur royaal in een cirkelvormige beweging te leggen en laat een rand van 1/4 inch rond de cupcake. Bestrooi met eetbare glitter. Serveer onmiddellijk of koel tot het serveren. Laat gekoeld cupcakes op kamertemperatuur komen voor het opdienen, ongeveer 1 uur. Bedek en bewaar de overgebleven cupcakes
  • Tips van experts
  • Verdubbel het recept om een ​​groot aantal cupcakes te maken. Meer dan een verdubbeling wordt niet aanbevolen voor het beste resultaat.
De extra fijne, eetbare glitter kan worden gevonden in winkels voor cake- en snoepwinkels of online op countrykitchensa.com; zoeken naar extra fijne, eetbare glitter.Neem voor een mooie presentatie cupcake-wrappers in overweging op een website zoals fancyflours.com.
  • Probeer een oefenloop goed voor de bruiloft, dan weet je precies wat je kunt verwachten. Je kunt de cupcakes tot 2 weken van tevoren maken. Wikkel gevulde, ongezuurde cupcakes goed in met plastic voedselfolie; bevriezen. Zes uur voor het glaceren, haal het uit de vriezer, dek het los en ontdooi het. Vorst en koelruimte losjes bedekt. Serveer binnen 24 uur.
  • Als je slechts één pan hebt en een recept vraagt ​​om meer cupcakes dan je pan zal maken, bedek en koel je de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter