Kip en champignons

  • Voorbereidingstijd: 40 min
  • Bereidingstijd: 40 min
  • Porties: 4

U krijgt duimen rond de eettafel wanneer u deze kippendijen serveert gesmoord met gesauteerde champignons geserveerd met tijdwinst in ...

Ingrediënten

1 - eetlepel olijfolie
4 - kippendijen met been (ongeveer 1 1/2 lb)
1/2 - theelepel zout
1/2 - theelepel peper
1 - verpakking (8 oz) verse champignons, in plakjes (ongeveer 3 kopjes)
1 - pakket (.81 oz) homestyle jusmengeling
1 1/4 - kopjes water
- Betty Crocker ™ aardappelpuree (genoeg voor 4 porties:)
- water, melk , boter en zout op de doos van de aardoliemengeling vereist

Stappen

  • 1. Verwarm de olie in een 10-inch niet-koekepan, op een middelhoog vuur. Voeg kip toe; bestrooi met zout en peper. Kook ongeveer 5 minuten of tot ze bruin zijn. Zet het vuur laag; voeg paddestoelen toe. Bak 8 tot 12 minuten, af en toe draaien, tot de champignons zacht zijn. Verwijder kip en champignons van de koekenpan; afvoer indien nodig. Dek af om warm te blijven. To 2. Voeg voor dezelfde koekenpan jusmengeling en 1 1/4 kopjes water toe. Verhit tot het kookpunt op middelhoog vuur, roer regelmatig met een draadmepper. Breng kip en champignons terug naar de koekenpan. Zet het vuur laag. dekken; kook 10 tot 15 minuten of tot de saus is ingedikt en het sap van de kip is helder als het dikste deel wordt gesneden tot in het bot (ten minste 165 ° F). Mean 3. Maak ondertussen aardappelen zoals aangegeven op de doos, met water, melkboter en zout. Serveer kip en champignons met aardappelpuree.
  • Tips van experts
Om de kosten in dit recept te verlagen, maak je eigen aardappelpuree.Het is goedkoper om hele paddestoelen te kopen en zelf te versnijden dan om reeds gesneden champignons te kopen.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter