Gold Medal® Classic Scones

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 35 min
  • Porties: 8

Krijgt zoetheid van smelten van een geteste en vertrouwde klassieker

Ingrediënten

1 3/4 - kopjes Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
3 - eetlepels suiker
2 1/2 - theelepels bakpoeder
1/2 - theelepel zout
1/3 - kopje koude boter of margarine
1 - groot ei
1/2 - theelepel vanille
4 - tot 6 eetlepels slagroom
- Extra 1 eetlepel slagroom
2 - theelepels witte decorateur suikerkristallen of kristalsuiker

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ° F. Roer in een grote kom de bloem, 3 eetlepels suiker, het bakpoeder en zout tot het gemengd is. Snijd de boter in met een blender of vork, totdat het mengsel eruit ziet als fijne kruimels. In 2. Klop het ei in een kleine kom met een vork totdat de dooier en het wit gemengd zijn. Roer met de vork het ei, vanille en net genoeg van de 4 tot 6 eetlepels slagroom in het bloemmengsel tot het mengsel een zacht deeg vormt en de zijkant van de kom verlaat.
  • 3. Bestrooi het meel over een snijplank of aanrecht. Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak; zachtjes in de bloem rollen om te coaten. Om deeg te kneden, vouw het deeg naar u toe. Met de hakken van je handen, duw het deeg voorzichtig van je weg met een korte schommelbeweging. Verplaats het deeg een kwartslag en herhaal het 10 keer. Deeg voelt veerkrachtig en glad aan. Place 4. Plaats het deeg op een niet-ingevroren bakplaat. Rol het deeg met een deegroller of klop het deeg met de vingers in een 8-inch ronde. Snijd met een scherp mes dat in bloem is gedompeld het deeg in 8 partjes, maar scheid de wiggen niet. Borstel 1 eetlepel slagroom over wiggen, gebruik een pasteiborstel. Bestrooi met suikerkristallen.
  • 5. Bak 14 tot 16 minuten of tot het licht goudbruin is. Onmiddellijk van bakplaat naar een koelrek verwijderen; scheid de wiggen voorzichtig. Serveer warm.
  • Tips van experts
Chocolate Chip Scones: Roer in stap 2 1/2 halve halfzoete chocoladeschilfers erdoor met het ei, de vanille en de slagroom.Bessenscones: roer 1/2 kopje krenten erdoor of rozijnen met het ei, vanille en slagroom in stap 2.
  • Gebruik een scherp mes dat in bloem is gedoopt om het deeg in partjes te snijden. Scheid de wiggen niet voor het bakken.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter