Karamel-appeltaart

  • Bereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 25 min
  • Porties: 8

Op zoek naar een vruchtendessert gemaakt met Pillsbury® gekoelde pastakorst? Bekijk dan dit overheerlijke karamel-appeltaart recept

Ingrediënten

1 - doos Pillsbury ™ gekoelde taart korsten, verzacht zoals aangegeven op doos
1/2 - kop butterscotch caramel topping
2 - eetlepels Gold Medal ™ alles-in-één meel
8 - kopjes bakken appels, geschild, klokhuis gesneden, in plakjes 1/2 inch (6 tot 8 middelgrote appels)
1/2 - kom vol bruine suiker
2 - eetlepels Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1 1/2 - theelepels gemalen kaneel
1 - theelepel melk
2 - theelepel suiker
1/2 - kop butterscotch caramel topping
- vanille-ijs, indien gewenst

stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ° F. Plaats het bakplaat op het onderste ovenrek. Maak pasteikorstjes zoals aangegeven op de doos voor de tweekorstpastei, met behulp van een 9-inch glazen taartplaat. Meng in een kleine kom een ​​halve kop topping en 2 eetlepels bloem; verspreid in onderste taartbodem.
  • 2. Meng in grote kom appels, bruine suiker, 2 eetlepels bloem en de kaneel. Lepel over karamel. Druk voorzichtig op appels. Snijd kleine vormen van de bovenste korst om stoom te laten ontsnappen. Plaats korst over appels. Verbind rand en fluit. Borstel korst met melk; bestrooi met suiker.
  • 3. Bak 60 tot 70 minuten of tot de appels zacht zijn en de korst goudbruin is. (Na 30 minuten baktijd bedekt u de hele taart met folie om overborstelen te voorkomen.) Koel ongeveer 2 uur voor het serveren.
  • 4. Plaats de resterende topping van 1/2 kop in een kleine kom met microgolven. Magnetron onbedekt op High 30 tot 45 seconden of tot het warm is. Top plakjes taart met ijs; lepel bovenop.

Tips van experts

  • Kleine hapjesnijders, meestal ongeveer 1 inch groot, zijn goed voor het snijden van vormen uit de bovenste korst. De uitgesneden vormen kunnen op de rug worden geborsteld met water of melk en op de bovenste korst worden geplaatst voor decoratie

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter