Elektrische gitaar cake

 • Bereidingstijd: 1 uur 30 min
 • Bereidingstijd: 4 uur 30 min
 • Porties: 12

Muziekliefhebbers, hier is een taart speciaal voor jou! Maak deze rock-vormige gitaarvormige cake voor verjaardagen of een speciale gelegenheid!

Ingrediënten

Cake

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ geel of duivelse koek voor voedingsmiddelen mix
1 kopje water
1/2 kopje plantaardige olie
3 - eieren
- Dienblad of karton (19x11 inch), bedekt met inpakpapier en plastic voedselfolie of folie

Glimmertjes en Decoraties

1 1/4 - kopjes Betty Crocker ™ Rijke en romige chocolade glazuur
- Zwarte voedselkleur
2 3/4 kopjes Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille glazuur
- Betty Crocker ™ gel food kleur, naar keuze voor gitaar
4 - delig zwart drop coil, ongedraaid of string drop
4 - klein, taai fruit snoepjes in de gewenste kleur
6 - taaie gomachtige fruitaroma's (niet met suiker bedekt) in de gewenste kleur
2 - snoepjes met suikergoed in tropisch fruit in gewenste kleur

Stappen

 • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donker of anti-aanbak pan). Vet of spuit de onderkant en zijkanten van een 13x9-inch pan. Klop in de grote kom de cakemix, het water, de olie en de eieren met een elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden, vervolgens op een gemiddelde snelheid van 2 minuten, af en toe een kom schrapen. Giet in de pan. Bak zoals aangegeven op doos voor 13x9-inch pan. Koel 10 minuten; verwijder van pan naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 1 uur. Voor het gemakkelijker hanteren, koelen of invriezen van cake 30 tot 60 minuten of tot ze stevig zijn. 2. Meng ondertussen in middelgrote kom chocolade-glazuur en zwarte voedselkleur om zwarte glazuur te maken. Meng in een kleine kom 1/3 kopje van de vanille-glazuur en de zwarte voedingskleur om grijze glazuur te maken. Plaats grijze glazuur en 2/3 kopje witte vanille glazuur in aparte hersluitbare plastic diepvrieszakken; zeehondenzakken. Knip elke hoek van elke tas af. Meng in een andere middelgrote kom de resterende vanille-glazuur en de gewenste kleur van het eten om de gitaarkleur te maken.
 • 3. Snij met een gekarteld mes de bovenkant van de cake naar een vlak oppervlak; plaats cake met de snijzijde naar beneden op het werkoppervlak. Snijd taart zoals getoond in sjabloon (sjabloon is te vinden onder de Tips hieronder). Plaats de stukjes cake op de lade zoals aangegeven in de sjabloon, bevestig ze aan de lade met een kleine hoeveelheid glazuur.
 • 4. Strijk dunne laag gruis over de bovenkant en zijkanten van de gitaar om de kruimels af te dichten. Smeer dunne laag zwarte glazuur over bovenkant en zijkanten van gitaarhals en kop. Koel of laat de cake 30 tot 60 minuten invriezen om de frosting in te stellen.
 • 5. Laat de cake met dezelfde kleuren frosten. Plaats desgewenst de resterende zwarte glazuur in een hersluitbare plastic diepvrieszak en snij een kleine zak met hoeken af ​​voor het glazuur. Om gitaarhals 1 tot 2 inch uit te strekken op body van gitaar, pijp en vul de nek met zwarte glimmertjes. Met witte vanille glazuur, pijp en vul in contrasterend ontwerp op het lichaam van gitaar. Ontwerp op een witte ondergrond een zwarte rechthoek ongeveer 1 inch vanaf het einde van de nek om een ​​pick-up te creëren. Met grijs glazuur, pijp op frets, brug en eventuele extra accenten naar wens. Voeg voor zwarte reeksen zwarte drop toe. Voeg kleine fruitsnoepjes toe aan uiteinden van de snaren. Voor het stemmen van pegs, gumdrops toevoegen. Voor knoppen op het lichaam, voeg tropische fruitsnoepjes toe. Bewaar losjes afgedekt. ​​
Hulp nodig? Download de sjabloon
  Tips van experts
Maak het op jouw manier. Gitaar kan in elke kleur worden gemaakt en je kunt je favoriete snoepjes gebruiken voor decoraties.
 • Krijg een feestmenu, voorbereidingstijd: gids, tips, partygames, activiteiten en meer voor een Rock Star-verjaardagsfeestje!
 • Creëer een aantrekkelijke display door een stuk stevig karton te bedekken met inpakpapier en vervolgens plastic voedselfolie. Stretch en veilig met tape. Of bedek karton met folie of bakpapierpapier
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter