Firecracker Rode, Witte en Blauwe Cake

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 20 min
  • Porties: 12

Vier juli in stijl met een rood, wit en blauw dessert gemaakt van Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix, Betty Crocker ™ Ri ...

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix
- Water, plantaardige olie en hele eieren nodig op cake mix box
1 1/4 - theelepels Betty Crocker ™ rode gel food kleur
1 1/4 - theelepels Betty Crocker ™ blauwe gel food kleur
1/2 cup Betty Crocker ™ Rich & Creamy vanille frosting (vanaf 16-oz-verpakking)
2 - theelepels Betty Crocker ™ snoepjes met rode, witte en blauwe hagelslag, indien gewenst

S topen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Ruim een ​​12-kops gecanneleerde buis cake pan met bakspray op met bloem
  • 2. Klop in een grote kom de cakemix, water, olie en eieren met een elektrische mixer op medium snelheid 2 minuten, af en toe een schrapende kom. Plaats in een kleine kom 1 kopje beslag; roer in 1 theelepel rode voedingskleur tot het gemengd is. Plaats in een andere kleine kom 1 kopje beslag; roer in 1 theelepel van de blauwe kleurstof totdat het gemengd is.
  • 3. Giet het rode cakebeslag in de bodem van de pan. Giet het overgebleven witte beslag voorzichtig over het rode beslag in de pan. Giet voorzichtig blauw beslag over wit beslag. (Blauw beslag hoeft het witte beslag niet volledig te bedekken, het ziet er beter uit als het gewoon een ring vormt in het midden van het witte beslag.)
  • 4. Bak 40 tot 45 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Verwijder cake uit de oven. Laat het 10 minuten staan, haal het van de pan naar het koelrek. Koel volledig, ongeveer 1 uur. Place 5. Plaats de cake op een koelrek op vetvrij papier of bakpapier. Plaats in een kleine kom met microgolven een kwart kopje glazuur. Magnetron onbedekt op High 10 tot 15 seconden of tot hij dun genoeg is om over de taart te druppelen. Met een lepel verwarmde de motregen heen en weer over cake in streeppatroon. Verdeel overgebleven glazuur tussen 2 kleine magnetronschaaltjes. Voeg aan 1 kom 1/4 theelepel rode kleur toe tot alles goed gemengd is. Magnetron ongedekt op High 5 tot 10 seconden of tot hij dun genoeg is om te miezeren. Sprenkel over de taart. Herhaal met de resterende schaal met glazuur en 1/4 theelepel blauwe kleur. Sprenkel hagelslag erop. Laat ongeveer 30 minuten staan ​​of tot het glazuur is ingesteld. Bewaar losjes afgedekt op kamertemperatuur
  • Tips van experts
Meng geen beslag met de lepel wanneer u beslag in de pan doet. Giet het gewoon in, zodat kleuren niet mengen, maar gewoon in pan op elkaar rusten.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter