Pindakleuren

  • Voor bereidingstijd: 15 min
  • Kooktijd: 2 uur 30 min
  • Porties: 24

Deze cakevierkanten zijn licht, luchtig en bedekt met een fijngesneden pinda-matte coating die ze onweerstaanbaar maakt.

Ingrediënten

Taart

4 - eieren
2-kopjes gegranuleerd suiker
2 kopjes Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
2 - theelepels bakpoeder
1/4 - theelepel zout
1 - kop volle melk
1/4 - kopje boter, gesmolten
1 - theelepel vanille

Topping

3 - kopjes poedersuiker
1/2 - kopje boter, verzacht
3 - eetlepels melk
1 - theelepel vanille
6 - kopjes licht gezouten pinda's, fijngehakt

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Spuit 13x9-inch pan met kookspray; lijn met het koken van perkamentpapier, laat een paar centimeter overhang aan elke kant.
  • 2. Klop in grote kom eieren met een elektrische mixer op middelhoge snelheid 1 minuut. Klop langzaam in kristalsuiker en klop dan 4 minuten langer. Eieren moeten bleek van kleur zijn en in dikke linten in de kom vallen.
  • 3. Meng in een andere kom bloem, bakpoeder en zout. Voeg in één keer het eimengsel toe; beat op lage snelheid gewoon tot opgenomen. Klop in een kleine kom 1 kopje melk, de gesmolten boter en 1 theelepel vanille. Voeg toe aan het mengsel in 2 toevoegingen. Giet het beslag in de pan.
  • 4. Bak 35 tot 40 minuten of tot de cake goudbruin is en het midden veert wanneer het lichtjes wordt ingedrukt. Koel 15 minuten in de pan en gebruik dan overhangend perkament om de cake voorzichtig uit de pan te tillen en over te brengen naar het rek om volledig te koelen, ongeveer 1 uur. Mean 5. Ondertussen poedersuiker, zachte boter, 3 eetlepels melk en 1 theelepel vanille om vlot glazuur te maken. Verdeel gehakte pinda's op een kleine pan of plaat. Use 6. Gebruik een gekarteld mes om de taart in 24 vakken (6 rijen en 4 rijen) te snijden. Vorst boven- en zijkanten van elk vierkant met glazuur, en rol dan gehakte pinda's in, eventueel met de handen om de pinda's in de glazuurlaag te duwen.
  • 7. Koel 30 minuten om stevig te worden. Serveer koud of haal 20 minuten voor het opdienen uit de koelkast.
  • Tips van experts
Laat de eieren 30 minuten voor het beste resultaat op kamertemperatuur komenGebruik de keukenmachine om pinda's eenvoudig te hakken. heb problemen met het snijden van de cake, koel eerst 30 minuten tot 1 uur.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter