Poedelhondcake

 • Voorbereidingstijd: 2 uur 20 minuten
 • Bereidingstijd: 8 uur 25 minuten
 • Porties: 20

Dit is geen standaardpoedel - hij is een zoete traktatie die zeker een zachte flair toevoegt aan elk huisdiervriendelijk feest of op honden geïnspireerde feesten.

Ingrediënten

- Tandenstokers

Taart en glazuur

2 - dozen Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
- water, plantaardige olie en eieren nodig voor cake-mixdozen
3 1/2 - containers (12 oz elk) Betty Crocker ™ Slagroom pluizig wit glimmertjes

Decoraties

- Zwart of donkergrijs gel food kleur
- Zwaar karton of snijplank bedekt met gekleurd papier en vetvrij papier, of dienblad (21x14 inches)
2 - blauwe snoepjes van pindakaas chocolade
1 - kleine ronde, met chocolade omhulde romige munt
6 - Betty Crocker ™ Fruit Gushers ™ fruitsnacks, elke smaak (van ongeveer 2 zakjes)
6 - kleine roze snoepjes gecoate drop snoepjes
1 - saf-t-pop sucker (sucker met lushandvat), elke smaak, onverpakt

Stappen

 • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpan). Spuitbodems alleen van 2 (13x9-inch) pannen met kookspray. Lijn onderaan pannen met vetvrij papier of bakpapier; spuitpapier met kookspray
 • 2. Maak en bak cakemixen zoals aangegeven op dozen voor 13x9-inch pannen, met water, olie en eieren. Koel 10 minuten. Verwijder cakes van pannen tot koelrekken. Verwijder vetvrij papier; plaats de bovenzijde op koeldekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. With 3. Snij met een groot gekarteld mes, indien nodig, de koepel van cake af tot een egaal oppervlak. Lijn 2 kleine bakplaten of dienbladen met folie. Plaats 1 cake op elk; bedek met folie en wikkel elke taart losjes. Bevries ongeveer 5 uur of 's nachts tot de cakes bevroren zijn. Mean 4. Snijd intussen papieren sjablonen uit (sjabloon vindt u onder de Tips hieronder). Tint 3 eetlepels witglimmend donkergrijs of zwart met een zwarte of donkergrijze gel-voedingskleur. Plaats in een kleine hersluitbare plastic zak; opzij zetten. Plaats 1 eetlepel witte glazuur in een andere kleine hersluitbare plastic zak; opzij leggen.
 • 5. Verwijder gebak uit de vriezer. Plaats sjablonen op cakes zoals weergegeven in de foto. Snijd taarten rond sjablonen. (Gooi taartjes weg of bewaar voor een ander gebruik.) Knip ongeveer een derde deel van het voorhoofd en de oren af. Snijd het neusstuk in piramidevorm volgens de lijnen van de driehoek.
 • 6. Schik de stukjes taart op met karton bedekt karton, zoals op de foto te zien is, om een ​​correcte plaatsing te garanderen. Verplaats alle kleinere stukjes naar bakplaat; keer terug naar de vriezer om te bevriezen voor gemakkelijker glazuur. Spreid witte berijpende over grotere cakestukken aan boord uit om in kruimels te verzegelen. Voeg een voor een kleinere stukjes toe en spreid witte glazuur uit over alle blootgestelde randen om kruimels te verzegelen. Bevries ongeveer 15 minuten om het glazuur in te stellen.
 • 7. Laat de hele taart berijpen met de resterende witte glazuur zoals weergegeven op de foto. Gebruik extra glazuur om de randen van de snuit en de benen rond te ronden en in het lichaam te mengen. Heuvelbeglazing op het hoofd, de oren, de benen en het uiteinde van de staart om een ​​meer 3-D-look te creëren. Gebruik aan het einde van de tandenstoker kleine wervelende bewegingen om een ​​krullende vacht te creëren
 • 8. Plaats 2 blauwe snoepjes op het gezicht voor de ogen en 1 mint voor de neus. Plaats fruit snacks rond de nek voor de kraag. Plaats roze dropsnoepjes op de voorpoten voor teennagels. Snijd de kleine onderhoek van de zak af met donkergrijs glazuur. Voer mond- en pootafdrukken uit zoals afgebeeld op de foto. Bewaar cake losjes afgedekt op kamertemperatuur tot 1 dag voor het opdienen. Just 9. Snijd vlak voor het serveren ongeveer 1/2 inch suckerhandvat af. Plaats de resterende hendel van de zuignap in de cake net onder de kraag voor het label. Snijd de kleine onderhoek van de zak met witte glazuur af; pijp hart of naam op sucker en een kleine hoeveelheid op de ogen voor 'sprankeling'.
 • Druk deze handige cakemal af om het uitsnijden van de stukjes een fluitje van een cent te maken.
 • Tips van experts
 • De voeding is op de taart berekend en alleen glazuur voor dit recept
Sla de snippers op! De taartresten kunnen worden verkruimeld en over ijs worden gestrooid of tot cakepops worden verwerkt. Ga naar bettycrocker.com voor een verscheidenheid aan cake-achtige recepten.De eerste laag glazuur voor deze cakeblikjes en zet de kruimels zo dat ze niet combineren met de laatste glazuurlaag. Het invriezen van de cake vergemakkelijkt het glazuren
 • Maakt u zich geen zorgen als u uw cake niet perfect hebt gesneden. Gebruik een beetje extra glazuur om die niet zo perfecte delen glad te strijken. Als je het monteert en decoreert, ziet het er schattig uit!
 • Als je het glazuur met de tandenstoker wervelt, veeg je extra glazuur weg dat zich op de punt verzamelt of pak een nieuwe om het ontwerp consistent te houden.
 • De zuignap net vóór het serveren invoegen voorkomt dat de kleur van de zuignap op het glazuur smelt.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter