Pompoenpastei

  • Voor bereidingstijd: 20 min
  • Kooktijd: 3 uur 20 min
  • Porties: 8

Een traditionele favoriet zonder gedoe gemaakt met een eenvoudige pat-in-the-pan-korst!

Ingrediënten

Pat-in-the-Pan Pastry

1 1/3 - kopjes Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - theelepel zout
1/3 - kop plantaardige olie
2 - eetlepels koud water

Vulling

2 - eieren
1/2 - kopsuiker
1 - theelepel gemalen kaneel
1/2 - theelepel zout
1/2 - theelepel gemalen gember
1/8 - theelepel gemalen kruidnagels
1 - kan (15 oz) pompoen (geen pompoentaartmengeling)
1 - kan (12 oz) verdampte melk

Gezoete slagroom

3/4 - kop slagroom
2 - eetlepels suiker

stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 425 ° F. Meng in een middelgrote kom bloem, 1/2 theelepel zout en de olie met een vork tot alle bloem is bevochtigd. Bestrooi met koud water, 1 eetlepel per keer, en gooi met de vork tot al het water is opgenomen. Vorm gebak tot een bal. Druk de onderkant en bovenkant van de 9-inch glazen taartplaat in. In 2. Klop de eieren in een grote kom lichtjes met een draadklopper of een handklopper. Klop de 1/2 kopsuiker, de kaneel, 1/2 theelepel zout, gember, kruidnagel, pompoen en melk
  • 3 in. Om morsen te voorkomen, plaats je de taartplaat met gebak om de vulling op het ovenrek. Giet de pompoenvulling voorzichtig in de taartplaat. Bak 15 minuten.
  • 4. Verlaag de oventemperatuur tot 350 ° F. Bak ongeveer 45 minuten langer of tot het mes in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Plaats de taart op het koelrek. Koel volledig, ongeveer 2 uur. In 5. Klop in een kom met gekoeld medium de slagroom en 2 eetlepels suiker met een elektrische mixer op hoge snelheid tot zich stijve pieken vormen. Serveer taart met slagroom. Bewaren in de koelkast.
  • Tips van experts
Er is geen last-minute ophef en miezerij als u lepels slagroom invriest om later te gebruiken. Giet gewoon slagroom met 8 lepels op een met was bekleed bakpapier met bakpapier. Bevries onbedekt ten minste 2 uur. Plaats dan bevroren terpen van slagroom in een vriezercontainer. Dek het goed af en bevriest niet langer dan 2 maandenLicht op! Voor 2 gram vet en 120 calorieën per portie, weglaten van het deeg en de slagroom. Verwarm de oven tot 350 ° F. Spray 9-inch glazen taartplaat met kookspray. Gebruik verdampte vetvrije melk. Maak het vullen zoals voorgeschreven; giet in cirkeldiagram. Bak ongeveer 45 minuten of tot het mes in het midden is geplaatst schoon is.
  • Lees het pompoenpannetje in de verpakking zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je geen ingeblikte pompoentaartmix koopt die al kruiderijen bevat. Gebruik een opgeklopte topping in plaats van de gezoete slagroom te maken
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter