Teddy's Winter Wonderland Cupcakes

  • Voorbereidingstijd: 2 uur 15 minuten
  • Bereidingstijd: 3 uur 20 minuten
  • Porties: 12

Bouw het winterspeelpark van je beer met eenvoudige glazuurtechnieken en fantasierijke decoraties. Perfect voor een winterverjaardagsfeestje!

Ingrediënten

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ cakemix (elke smaak)
- Water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemixdoos
1 - container Betty Crocker ™ Rich & Romige vanille glazuur
1/4 - cup Betty Crocker ™ witte snoep hagelslag en witte snoep parels
2 - eetlepels grof witte mousserende suiker
1-roll (uit 5-oz doos) Betty Crocker ™ Fruit Roll-Ups ™ fruit gearomatiseerde snack (elke smaak)
16 - mini Teddy Grahams ™ teddybeervormige graham-snacks
8 - Teddy Grahams ™ teddybeervormige graham-snacks (elke smaak)
- Groene, rode, witte of gele kleine gumdrops
1 - zakje (7 oz) Betty Crocker ™ Decorating Cookie Icing witte glazuur
- Tootsie Roll Midgees ™ snoepjes, onverpakt
- Krakeling, in tweeën gebroken
- Verse rozemarijntwijgen

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F) voor donkere of anti-aanbakpannen). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Maak cakemix zoals aangegeven op doos voor 24 cupcakes. Bak 18 tot 23 minuten of tot de tandenstoker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Wikkel 12 cupcakes stevig in; bevriezen voor later gebruik.
  • 2. Vul 1 grote hersluitbare vries plastic zak met glazuur. Snijd de onderste hoek van de tas af. Pijpt glazuur in heuvels op elke cupcake om eruit te zien als sneeuwlaag en skihellingen. Versier berijpte cupcakes met witte snoepsnoepjes en grove witte mousserende suiker
  • 3. Rol de snack met fruitsmaak uit en pel de papieren achterkant eraf. Snijd 2x1 / 4-inch strips af; snijd in dunne stroken voor sjaals. Bevestig 1 sjaal op elke Teddy Grahams ™ -hals door de strook voorzichtig te verdraaien. Knip en vorm driehoeken uit gumdrops en bevestig deze aan de bovenkant van Teddy Grahams ™ met kleine stippen poeders voor hoeden. Knip kleine stukjes van een andere kleur gumdrop uit om aan de bovenkant van elke hoed te bevestigen voor pom-pom. To 4. Om 1 sleetje te maken, houd 1 Tootsie Roll Midgee ™ -snoep in de hand om iets te verwarmen. Vlak snoep af om dunner te worden, en buig het ene uiteinde om er als een slee uit te zien. Use 5. Gebruik gedecoreerde Teddy Grahams ™, snoepsleden, krakelingstokken voor ski's en skistokken en rozemarijntwijgen voor bomen om cupcakes te versieren zoals te zien op de foto of als gewenst. Om sterren te maken, maak je 1 gele gumdrop plat en knip je kleine sterren uit voor toppen van bomen. Gebruik icing om Teddy Grahams ™ en sterren te bevestigen als dat nodig is.
  • Tips van experts
Wees creatief! Probeer andere snoepvormen voor een andere look.Als je alle 24 cupcakes decoreert, dubbele bedragen voor glazuur en decoratieartikelen.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter