Havermout Raisin Scones

Bereidingstijd: 45 min
  • Porties: 10
  • Geniet van deze scones met de smaken van haver en rozijnen gemaakt van Gold Medal® meel voor alle doeleinden - een perfect broodreceptIngrediënten
2 - kopjes Gold Medal ™ bloem voor alle doeleinden

1/2-kop snelkokende haver

2/3 - kopsuiker

2 - theelepeltjes gemalen kaneel

2 - theelepels bakpoeder
1/2 - kop koude boter
1 - kop rozijnen
1-kops slagroom
3 - theelepels vanille
2 - eetlepels suiker
1 - eetlepel slagroom

Stappen


1. Verwarm de oven tot 425 ° F. Bakplaat op lijn met bakpapierpapier2. Meng in grote kom bloem, haver, 2/3 kopsuiker, 1 1/2 theelepels kaneel en het bakpoeder tot het gemengd is. Snijd in boter, met behulp van deeg blender (of trek 2 tafelmessen door ingrediënten in tegengestelde richting), totdat het mengsel eruit ziet als fijne kruimels. Roer de rozijnen, 1 kop slagroom en de vanille met de vork door totdat het mengsel de zijkant van de kom verlaat en een zacht deeg vormt.
  • 3. Kneed het deeg op licht met bloem bestoven oppervlak 5 maal licht. Op het koekjesvel, klop het deeg met bebloemde handen in een 8-inch ronde. Snij met een scherp mes in 10 wiggen, maar niet van elkaar. Meng 2 eetlepels suiker en resterende 1/2 theelepel kaneel. Bestrijk het deeg met 1 eetlepel slagroom; bestrooi met kaneel-suiker.
  • 4. Bak 24 tot 26 minuten of tot ze goudbruin zijn. Onmiddellijk van bakplaat naar koelrek verwijderen; scheid de wiggen voorzichtig. Serveer warm.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter