Pull-Apart Turtle Cupcakes

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 0 min
  • Porties: 24

Waarom wachten op een speciale gelegenheid om deze cake te maken? Verzamel de kinderen, een doos met cakemix en een bak met glazuur, en je krijgt wat te eten ...

Ingrediënten

1 doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele of duivelse koek voor voedingskoek
- Water , plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box
1 - container Betty Crocker ™ Rijke & romige vanille glazuur
- Groene kleurstof
1 - container Betty Crocker ™ Rijke en romige chocolade glazuur
4 - M & M's ™ chocolade snoepjes groen
4 - M & M's ™ minis chocoladesnoepjes bruin, indien gewenst
1-delig rode strikdrop
1 - groene dropdraaier, in tweeën gesneden

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen ). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Maak en bak cakemix zoals aangegeven op doos voor 24 cupcakes. Koel 10 minuten; verwijder van pan naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. In 2. Meng in een kleine kom vanille-glazuur en groene kleurstof tot de gewenste schaduw. Plaats 1/4 kop groene glazuur en 1/4 kopje chocolade glazuur in aparte kleine hersluitbare plastic diepvrieszakken; zeehondenzakken. Knip een kleine punt uit de hoek van elke zak; zet opzij.
  • 3. Schik op elk van de 2 grote dienbladen 12 cupcakes volgens het schema. Vorstschaal van één schildpad met chocolade het berijpen. Vorstkop en -voeten met groene glazuur. (Duw cupcakes samen een beetje om de hele schildpad te bevriezen, niet alleen individuele cupcakes.) Pijp groen glazuur op chocoladeschelp om een ​​schildpadontwerp te maken. 2 snoepjes voor de ogen toevoegen; voeg leerlingen toe met chocolade glazuur. Voeg neusgaten toe met chocolade glazuur of miniatuur chocoladesuikergoed. Voeg rode stropdasdrop toe voor de mond (passend bijsnijden) en groene drop voor de staart. F 4. Frost resterende cupcakes met groene glazuur voor schelp en chocolade frosting voor hoofd en voeten. Pijp chocolade die op groene shell berijpt om schildpadontwerp te creëren. 2 snoepjes voor de ogen toevoegen; voeg leerlingen toe met chocolade glazuur. Voeg neusgaten toe met groene glazuur of miniatuur chocoladesuikergoed. Voeg rode stropdasdrop toe voor de mond (passend bijsnijden) en groene drop voor de staart. Bewaar losjes afgedekt
  • Tips van experts
U kunt de verscheidenheid van de cakemengsels naar eigen smaak aanpassen. Volg gewoon de aanwijzingen op de doos voor hoeveelheden water, olie en eieren.U kunt de cake en cupcakes voor u bakken. Vries de volledig afgekoelde en goed omhulde cake maximaal twee maanden lang in.
  • Duw cupcakes voor elke cake lichtjes samen en fouilleer de hele schildpad
  • Krijg een feestmenu, Prep tijd: gids, tips, partygames, activiteiten en meer voor een Turtle-icious Birthday Party!
  • Als je slechts één pan hebt en een recept vraagt ​​om meer cupcakes dan je pan zal maken, dek en koel dan de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter