Secret Centre Chocolade Pindakaas Cake Pops

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 15 min
  • Bereidingstijd: 4 uur 0 min
  • Porties: 18

Deze pindakaas en chocoladetaart knalt met een verrassing in het midden werden geïnspireerd door Betty Crocker Facebook-fan Rose en gebracht om te li ...

Ingrediënten

1 - doos Betty Crocker ™ Reese's ™ Peanut Butter & Chocolate cupcake mix
- Water, plantaardige olie en eieren nodig op cupcake mix box
18 - papieren lollipop sticks
18 - Reese's ™ Peanut Butter Cups Onverpakte minikoppen ( van 8-oz zak)
1 - pakket (16 oz) vanille-smaak snoep coating (amandelschors)
- Gekleurde snoep hagelslag of andere snoep decoraties, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F ( 325 ° F voor donkere of anti-aanbakpan). Maak en bak cupcakes zoals aangegeven op doos; volledig afkoelen, ongeveer 30 minuten. Make 2. Vul de pindakaasvulling zoals aangegeven op de doos, maar laat de vulling in de spuitzak niet weg. In grote kom, verkruimel cake; roer de vulling erdoor tot ze goed gemengd is. Turn 3. Zet snoepjes ondersteboven. Steek voorzichtig stokken in het midden van elk snoepje, maar duw er niet helemaal doorheen. Vorm cake mengsel in 1 1/2-inch ballen rond elke onverpakt mini-kopje. Plaats op waspapier of plastic bakpapier omwikkeld met bakpapier. Bevries 1 tot 2 uur of tot het stevig is.
  • 4. In een microwavable kom met microgolven, magnetron, de snoepjeslaag onbedekt op High 1 minuut en 30 seconden; roeren. Ga door met magnetronen en roer in intervallen van 15 seconden tot het gesmolten is; roer tot een gladde massa. Verwijder de helft van de ballen uit de vriezer. Dompel en rol elke bal in coating. Plaats op een met was bekleed bakpapier met bakpapier. Strooi onmiddellijk met decoraties. Bewaren in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
  • Tips van experts
Het handelsmerk en de ruilkleren van REESE worden onder licentie gebruikt

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter