Hot Fudge Sundae-cake voor twee

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 19 min
  • Porties: 0

Als je van huisgemaakte kwaliteit houdt zonder de gebruikelijke hoeveelheid, dan is dit fudgy dessert voor twee speciaal voor jou!

Ingrediƫnten

1/4 - kopje Gold Medal ā„¢ meel voor alle doeleinden
3 - eetlepels kristalsuiker
2 - theelepels bakken cacao
1/2 - theelepel bakpoeder
1/8 - theelepel zout
2 - eetlepels melk
2 - theelepels plantaardige olie
1/4 - theelepel vanille
2 - eetlepels gehakte noten
1/4 - kop verpakte bruine suiker
1 - eetlepel cacao bakken
1/2 - kop heet water
2 - bolletjes ijs
- Gesneden bananen, indien gewenst
- Extra gehakte noten, indien gewenst
- Maraschino-kers, indien gewenst

Stappen

  • 1. Meng bloem, kristalsuiker, 2 theelepels cacao, het bakpoeder en zout in 24-ounce magnetronbestendige braadpan. Roer de melk, olie en vanille tot een gladde massa. Roer 2 eetlepels noten erdoor. Bestrooi met bruine suiker en 1 eetlepel cacao. Place 2. Plaats water in microwavable maat van 1 kop. Magnetron onbedekt op Hoog 1 minuut tot 1 minuut 30 seconden of tot het kookpunt is bereikt. Giet over het beslag. Mic 3. Magnetron onbedekt op Hoog 2 minuten 30 seconden tot 3 minuten, de braadpan 1/4 slag draaien na 1 minuut, tot de cake is gezet maar nog steeds glanzend is. Serveer warm met ijs. Garneer met gesneden bananen, extra noten en kersen.
  • Tips van experts
Cacao bakken is gedroogde chocoladealcoholische drank, met de cacaoboter verwijderd, die in ongezoete cacao wordt gemalen. Cacaodrankmengsels hebben poedermelk en suiker toegevoegd en zijn geen vervanging voor het bakken van cacao.Om te bepalen of een braadpan 24 gram is, meet 3 kopjes water en giet het in de braadpan; er moet nog steeds minstens een inch ruimte overblijven aan de bovenkant van de braadpan

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter