Fig en kaas Toast

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 20 min
  • Porties: 24

Een vleugje fantasie, deze toastjes gegarneerd met Havarti en vijgen zijn niet je alledaagse aperitief, maar ze zijn elke dag op hun gemak gemaakt in 20 minuten.

Ingrediƫnten

24 - plakjes (1/2 inch dik) stokbrood stokbrood (ongeveer 8 oz)
3 - eetlepels olijfolie
8 - oz Havarti, in 24 plakjes gesneden
6 - gedroogde vijgen, in de lengte in vieren gesneden
3 - eetlepels honing
1/4 - theelepel grofgemalen zwarte peper

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 425 Ā° F. Leg op het niet-ingevette grote bakplaat sneetjes brood; borstel licht op met olie. 2. Bak 5 tot 6 minuten of tot het brood net goudbruin begint te kleuren. Keer de plakjes om; top elk met 1 plak kaas. Bak 2 tot 3 minuten langer of net totdat de kaas begint te smelten. 3. Leg het vijgenkwartier met de zaadkant naar boven op elke toast met kaas. Sprenkel van honing en besprenkel met peper. Serveer onmiddellijk.
  • Tips van experts
Als u honing in een knijpfles koopt, werkt dit prima voor dit recept. Of, als je honing in een pot hebt en het lijkt te dik om te miezeren, verwarm het dan eerst een paar seconden in de magnetron. Verwarm het niet te lang, anders wordt het vloeibaar.Mission vijgen, ook bekend als Black Mission vijgen, zijn paarszwart van kleur en zijn een goede keuze voor dit recept omdat ze zeer kleine zaadjes hebben.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter