Roodfluwelen Kerstpannekoeken

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 20 min
  • Porties: 14

Neem een ​​hol, gezellig ontbijt met schattige rode fluwelen kerstpannekoeken gemaakt met Bisquick®! Kies je favoriete koekjeskorven voor de feestdagen ...

Ingrediënten

Roomkaas Topping

4 - oz (half van 8-oz pakket) roomkaas, verzacht
1/4 - kopje boter, verzacht
3 - eetlepels melk
2 - kopjes poedersuiker

Pannenkoeken

2 - kopjes Originele Bisquick ™ mix
1 - eetlepel kristalsuiker
1 - eetlepel ongezoete cacao bakken
1 - kopje melk
1 - tot 1 1/2 theelepels rode pasta kleur voedsel *
2 - eieren
- Poedersuiker, indien gewenst
- Snoepsnoepjes, indien gewenst

Stappen

  • 1. Klop in een middelgrote kom roomkaas, boter en 3 eetlepels melk met een elektrische mixer op lage snelheid tot een gladde massa. Klop geleidelijk 2 kopjes poedersuiker, 1 kop per keer, op lage snelheid tot het beleg glad is. dekken; zet opzij.
  • 2. Roer in alle grote kom alle ingrediënten voor de pannekoek, behalve poedersuiker, met een garde tot ze goed gemengd zijn. Verwarm bakplaat of koekenpan op middelhoog vuur (375 ° F). (Om de bakplaat te testen, besprenkel met een paar druppels water.) Als er bubbels rondspringen, is de warmte precies goed.) Borstel indien nodig met plantaardige olie of spuit met kookspray voor het verwarmen.
  • 3. Giet voor elke pannenkoek iets minder dan 1/4 kop beslag op hete bakplaat. Kook 2 tot 3 minuten of tot er zich belletjes vormen en de randen droog zijn. Beurt; kook de andere kant tot ze goudbruin zijn. Gebruik seizoensvormige koekjesmessen om vormen uit warme pannenkoeken te verwijderen. Of maak royaal vet aan de binnenkant van een pannenkoekvorm die seizoensvormig is. Vul de vorm volgens de aanwijzingen van de fabrikant en kook volgens de aanwijzingen
  • 4. Schep de roomkaas topping in de hersluitbare plastic zak met voedselopslag; zeehond tas. Snijd de kleine hoek van de zak af; knijp zak om een ​​rand rond de rand van de vormen te maken of motregenen over pannenkoeken. Bestrooi met poedersuiker en hagelslag.

Tips van experts

  • * Vloeibare kleurstof wordt niet aanbevolen voor dit recept

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter