Chocolade moutenkegels

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 0 min
  • Porties: 24

Betty Crocker ™ Super Moist ™ duivelskoekjesmix en glazuur komen samen in deze prachtige chocolademelk kegels die gegarneerd zijn met ...

Ingrediënten

1 - doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ duivelskoekjesmix
1 1/4 - kopjes water
1/2 - kop plantaardige olie
3 - eieren
24 - ijshoorntjes met platte bodem
1 - container Betty Crocker ™ Wh 24 slagroomvormige pirouette-koekjes (van blikje van 14 oz)
24 - maraschino-kersen, drooggedept

Stappen
    1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Maak cake mix zoals aangegeven op doos voor cupcakes, met 1 1/4 kopjes water, 1/2 kop olie en 3 eieren. Vul 12 ijshoorntjes ongeveer halfvol, gebruik voor elk een beetje minder dan 1/4 kop beslag. Staan kegels in muffinpan. Koel het overgebleven beslag totdat het klaar is om te vullen en bak de resterende kegels2. Bak 20 tot 25 minuten of totdat de tandenstoker voorzichtig in het midden van de cupcake is gestoken, komt er schoon uit. Verwijder kegels van pannen naar koelrek. Koel volledig. Herhaal met het resterende beslag en de kegels3. Frost cupcakes met glazuur. Snijd de koekjes in de helft kruisgewijs; duwen 2 koekje helften in elke cupcake om eruit te zien als rietjes. Boven elke cupcake met een kers.
Tips van experts
    Je kunt deze kegels ook toppen met gesneden, kleurrijke rietjes en gekleurde hagelslag.Vervang 1 doos devil's food cake mix voor de cupcakes hierboven. Maak cakemix zoals aangegeven op doos voor cupcakes behalve gebruik 1 1/4 kopjes water. 1/2 kop plantaardige olie en 3 eieren. Plaats 24 kegels in muffinkoppen. Vul elke ijshoorn 1/2 vol met beslag. Bedek en bewaar het resterende beslag. Bak 21 tot 26 minuten. Verwijderen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Voor de mattering, vervang 1 pluizig pluizig wit, klaar om uit te smelten glazuur. Vorst en garneer zoals voorgeschreven in recept. 30 tot 36 kegels.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter