Peperkoek kerstbomen

  • Voorbereidingstijd: 1 uur en 30 minuten
  • Bereidingstijd: 3 uur en 30 minuten
  • Porties: 12

Kerstboomvormige traktaties gemaakt met Betty Crocker® peperkoekkoekjesmix zijn bedekt met Betty Crocker® Rich & Romig glazuur en decora ...

Ingrediënten

1 - buidel Betty Crocker ™ peperkoekkoekjesmix
1/2 - kopboter (geen margarine gebruiken), verzacht
1 - eetlepel water
1 - theelepel geraspte gemberwortel
1 - ei
1 - container Betty Crocker ™ Rijke & romige vanille glazuur
1/2 - theelepel groene pasta kleur voedsel
1/4 - kopje Betty Crocker ™ Rijke & romige chocolade glazuur (van 1-lb container)
1 - tube (4.25 oz) Betty Crocker ™ witte decoratiesuikerglazuur
- Gloeilampvormige hagelslag
12 - grote gelei lage stervormige candy-hagelslag

Stappen

  • 1. Roer in de grote kom eerst de vijf ingrediënten tot er zacht deeg ontstaat. Deel het deeg doormidden. Wikkel in plasticfolie; 2 uur koelen.
  • 2. Oven verwarmen tot 375 ° F. Vouw deeg uit; op een licht met bloem bestrooid oppervlak, rol de helft van het deeg tot een dikte van 1/4 inch. Snijd met bebloemde 5-inch kerstboomvormige koekjessnijder. Vouw op uitsparingen van niet ingevette koekjes 2 centimeter uit elkaar. Herhaal met de resterende helft van het deeg. Bak 8 tot 10 minuten of tot randen zijn ingesteld. Koel 2 minuten; verwijder van bakplaatjes naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Mix 3. Mix vanille-glazuur en groene pastakleur tot ze zijn gemengd. Verspreid over cookies. Verspreid chocolade frosting op basis van elk koekje voor boomstronk. Met witte glazuur, beginnend aan de bovenkant, pijp dunne stootlijnen om eruit te zien als lichte strengen. Versier met hagelslag met snoepjes. Zet de ster snoep strooi bovenop elke koekje. Laat staan ​​tot de set.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter