Peperkoek Berenkoekjes

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 30 minuten
  • Bereidingstijd: 1 uur 30 minuten
  • Porties: 40

Vorm de peperkoekkoekjes in schattige beren versierd met suikerglazuur - perfect dessert om een ​​menigte te behandelen.

Ingrediënten

1-roll (Pondenbury ™) gekoelde peperkoekkoekjes
- Gekleurde versieren van glazuur in buizen

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Snijd koekjesdeeg in 4 gelijke stukken. Werk met 1 stuk deeg per keer; het resterende deeg in de koelkast leggen tot het klaar is voor gebruik. Cut 2. Snijd 1 stuk deeg in 10 gelijke porties. Gebruik 1 portie voor elke koekje, vorm het deeg in 1-inch bal voor het lichaam, 1/2-inch bal voor het hoofd, 4 (1/4-inch) ballen voor armen en benen en 2 kleinere ballen voor oren. Schik ballen om er uit te zien als de vorm van een teddybeer op een niet ingevroren bakplaat. Herhaal met de resterende stukjes deeg, plaats de koekjes 2 inch uit elkaar op de bakplaten
  • 3. Bak 10 tot 13 minuten of tot ze zijn gezet. Koel 2 minuten; verwijderen uit cookievellen. Decoreer naar wens met icing.
  • Tips van experts
Als u chocoladestukjes, kaneelsuikergoed of snoepjes met chocoladesuikergoed gebruikt om deze koekjes te versieren, plaats ze dan op de koekjes terwijl ze warm zijn uit de oven, zodat de decoraties blijven kleven. Voeg andere decoraties toe als de koekjes zijn afgekoeld; hechten met glazuur, of gebruik het glazuurrecept op het label van peperkoekkoekjes.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter