Vleermuis Cupcakes

  • Bereidingstijd: 60 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 25 min
  • Porties: 24

Smelt de stukjes chocolade om spookachtige vleermuizen te maken die boven op eenvoudige cupcakes liggen

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cake-mixdoos
20 - druppels gele voedselkleur
1 - container Betty Crocker ™ Boterroomroom glazuur
1 - kopje halfzoet chocoladestukjes
- Uittreksels van kersen dropdraaien

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpan). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Maak en bak cakemix zoals aangegeven op doos voor 24 cupcakes. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrek. Koel volledig af, ongeveer 30 minuten.
  • 2. Roer de kleur van het voedsel tot glazuur totdat het goed gemengd is; frost topjes van cupcakes.
  • 3. Lijn grote bakplaat in met vetvrij papier of bakpapierpapier. Op een ander stuk papier, teken en knip vleermuis vorm ongeveer 2 1/2 x 1 inch. Plaats de vorm onder vetvrij papier. Plaats de chocoladeschilfers in een kleine kom met microgolfoven. Magnetron onbedekt op High 1 minuut; roeren. Magnetron in stappen van 15 seconden, roer na elk, tot gesmolten en glad. Plaats chocolade in een kleine hersluitbare plastic zak met vriezer; verzegelen. Snijd de kleine hoek van de tas af. Knijp de chocolade in op vetvrij papier om een ​​vleermuis te maken, vleermuizen onder de geleider in te vullen en 24 vleermuizen te maken. Snijd 1/4-inch stukjes drop; plaats op elke knuppel voor ogen. Zet ongeveer 15 minuten in de koelkast of vries ongeveer 5 minuten in tot het is gezet. Schil vetvrij papier van chocolade. Plaats 1 chocolade bat op de top van elke cupcake vlak voor het serveren. Bewaar losjes bedekt. ​​

Tips van experts

  • De cupcakes kunnen enkele dagen van tevoren worden gemaakt en worden ingevroren tot 2 uur voor het decoreren.
  • Kijk voor leuke bakvormen met Halloween-patronen in ambachtelijke winkels
  • Als u slechts één pan hebt en een recept vraagt ​​om meer cupcakes dan je pan maakt, bedekt en koelt de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter