Oranje room kleverige broodjes

  • Voorbereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 25 minuten
  • Porties: 9

Puddingmix en vers OJ zijn de geheimen van het romige beleg van warme kleverige broodjes

Ingrediënten

1/2-kops suiker
1 - doos (4 porties) vanillepudding en taartvullende mix (niet instant)
1/4 - kopje boter of margarine, gesmolten
2 - eetlepels geraspte sinaasappelschil
1 - eetlepel sinaasappelsap
1 - pakje regelmatig actief of snel- werkende droge gist
3/4 - kop warm water (105 ° F tot 115 ° F)
2 3/4 - kopjes Originele Bisquick ™ mix
1/2 - kop gesneden amandelen, indien gewenst

Stappen

  • 1. Meng in een kleine kom suiker, puddingmix (droog), boter, 1 eetlepel van de sinaasappelschil en het sinaasappelsap; opzij zetten.
  • 2. Los in een middelgrote kom gist op in warm water; roer de Bisquick-mix erdoor en blijf 1 eetlepel sinaasappelschil tot er zacht deeg ontstaat. Op oppervlak dat rijkelijk is bestrooid met Bisquick-mix, rolt u het deeg voorzichtig in Bisquick-mix om te coaten. Vorm een ​​bal; kneed ongeveer 20 keer of tot vlot. Als het deeg te plakkerig is, bestrooi met extra Bisquick-mix (tot 1/4 kop). Roll 3. Rol of klop het deeg in een rechthoek van 15x9 inch. Verspreid 3/4 van het puddingmengsel over het deeg. Begin aan de 15-inch kant en rol het deeg stevig op. Knijp de rand van het deeg in de rol om het te verzegelen. Snijd in 9 plakken.
  • 4. Verdeel het overgebleven puddingmengsel gelijkmatig in een ingevette 9-inch vierkante pan; strooi gelijkmatig met amandelen. Leg de deegplakjes iets uit elkaar op het mengsel. dekken; laat het opstaan ​​op een warme plaats (zoals op een koelrek geplaatst boven een kom met warm water) 25 tot 30 minuten of tot het dubbele is.
  • 5. Verwarm de oven tot 375 ° F. Bak onbedekt 25 tot 30 minuten of tot ze goudbruin zijn. Plaats de hittebestendige serveerplaat onmiddellijk ondersteboven op de pan; draai de plaat en de pan om. Laat pan 1 minuut over broodjes heen; pan verwijderen. Serveer de broodjes terwijl ze warm zijn
  • Tips van experts
Je kunt de warme broodjes gemakkelijk uit elkaar trekken door twee vorken te gebruiken.
  • Grof gehakte walnoten of pecannoten kunnen de amandelen vervangen.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter