Marsepein Sneeuw Mensen

  • Bereidingstijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 45 min
  • Porties: 8

Breng de winter wonderland binnen met deze leuke en lieve figuren. Ze zullen een vlaag van complimenten maken!

Ingrediƫnten

1 - verpakking (7 of 8 oz) marsepein of amandelspijs
56 - geraspte amandelen (ongeveer 2 eetlepels)
8 - chocolade bedekt pepermunt snoepjes (1 1 / 2 inch per stuk), onverpakt
- langwerpige snoepspreiders Multi 2 - verpakkingen (elk van 0,75 oz) fruitsnack in broodjes van 3 voet (elke smaak)
8 - kleine gumdrops

Stappen
    1. Roll marsepein in log-vorm; verdeel in 8 porties. Verdeel elke portie in een grote bal (1 1/4 inch), een middelgrote (1 inch) bal en een kleine (3/4-inch) bal. For 2. Steek voor elke persoon met sneeuw 1 amandelschil in het midden van de chocolade -overdekte pepermunt snoep. Plaats grote bal over amandel, duw zacht naar beneden om te bevestigen. Duw voorzichtig 2 amandelen in het midden van de grote bal; bevestig de middelste kogel en duw voorzichtig naar beneden. Duw zachtjes 1 amandel in het midden van de middelgrote bal; plaats een kleine bal over amandel, duw voorzichtig naar beneden om te bevestigen3. Maak met behulp van de tandenstoker gaten in het gezicht van de sneeuwman voor ogen en neus. Plaats 2 bruine langwerpige hagelslag in gaten om eruit te zien als ogen. Plaats 1 langwerpige strooi in het gat om er als een neus uit te zien. Maak desgewenst gaten voor knoppen en voeg gekleurde langwerpige hagels toe. Plaats 2 amandelschilfers in het midden van de middelste bol om er uit te zien als armen.4. Vak snacks af. Voor sjaal; snijd acht 5x1 / 2-inch strips. Vouw elke strook horizontaal doormidden en laat 1 duim aan elk eind opengevouwen; maak kleine sneden aan de uiteinden voor franje. Wikkel rond de nek, licht overlappend op de schouder. Om een ā€‹ā€‹basis van hoeden te maken, knip je acht cirkels van fruitsnack met een diameter van 3/4-inch. Plaats fruitsnack rond op het hoofd van de sneeuwman. Plaats geschaafde amandel halverwege in het midden. Snijd af en gooi 1/8 inch off bodem van gumdrop; maak de onderkant lichtjes plat. Bevestig op gespleten amandel om de hoed af te maken.
  • Tips van experts

Als de marsepein hard of kruimelig is; kneed voorzichtig in een kleine hoeveelheid glucosestroop, 1 theelepel per keer, tot de gewenste zachtheid

    Gebruik de decoraties als plaatskaarten. Maak vlaggen van kleine stukjes papier en plak ze vast aan sneeuwmensen met tandenstokers.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter