Miniatuursnoepjes Topiary

  • Voorbereidingstijd: 0 min
  • Kooktijd: 0 min
  • Porties: 1

Dit creatieve topiary snoepgoed gemaakt het gebruik van fruit en snoep kan elke kamer gemakkelijk opfleuren.

Ingrediƫnten

- Schaar met puntige punten
1 - bolvorm (1 1/2 tot 2 1/2 inch in diameter) groen of wit steekschuim
1 - pakket (125-count) tandenstokers
- Assorted zachtfruit snacks en snoepjes (groene muntblaadjes, rode en groene nonpareilknopen, fruitvormen, gumdrops of gummies)
1 - effen of gestreepte rietstok, 5 tot 7 1/2 inch lang
1 - grote appel of sinaasappel
- Decoratieve beker of kleine schaal

Stappen

  • 1. Maak voorzichtig een gat in de onderkant van de schuimbal met behulp van een schaartje ongeveer tweederde van het midden van de bal, zodat de stok van het suikergoedriet kan voor de stam van de topia worden ingevoegd
  • 2. Breek tandenstokers doormidden als nodig. Steek tandenstokers in willekeurige volgorde op de bal om het oppervlak te bedekken zonder het gat voor de stok van het snoepgoed te bedekken. Duw elk snoepje op de helft van de tandenstoker. Het benodigde aantal snoepjes is afhankelijk van de grootte van de schuimkogel en het soort snoep dat wordt gebruikt. Steek snoepgoed stok in de opening.
  • 3. Snij ongeveer 1/4-inch segment van de onderkant van de appel, zodat het plat staat. Gebruik een punt van een schaar en maak voorzichtig een gat in de bovenkant van de appel ongeveer tweederde van de weg naar het midden van de appel zodat de stok van het snoepriet kan worden gestoken voor de vormsnoei.
  • 4. Plaats de stok van het snoepriet in opening in appel; Plaats op het bord

Tips van experts

  • ā€¢ Een grote sinaasappel of peer kan de appel vervangen voor een andere look. ā€¢ Voor een met snoep gevulde ijskegelbasis, maakt u de topiabovenkant met een schuimballon met een diameter van 1 1/2 inch, zodat topiary niet topzwaar wordt. Steek voorzichtig een uiteinde van een stok met snoepgoed in een onverpakt met chocolade omhulde karamel; plaats in ijskegel met platte bodem. Vul de kegel tot de bovenkant met verschillende kleine harde snoepjes om het te verzwaren. Plaats op decoratieve plaat

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter