PEEPS® Fireworks Layer Cake

  • Bereidingstijd: 45 min
  • Kooktijd: 1 uur 45 min
  • Porties: 16

Deze feestelijke vuurwerklaagcake zal gasten verrassen met de vuurwerkontwerp van binnen en van buiten ...

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix
- water, olie en eiwitten gewenst op cakemixdoos
- Rode en blauwe gelvoedselkleuren
2 - bakjes Betty Crocker ™ Slagroom pluizig wit glimmertjes
6 - PEEPS® patriottische vanille crèmekleurige kuikens
1/2 kopje rode, witte en blauwe snoepjes hagelslag

Stappen

  • 1. Heat oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Maak cakebeslag zoals aangegeven op doos. Verdeel de beslag gelijk over 3 kommen. Tint 1 schaal beslag met rode voedselkleur, 1 schaal met blauwe voedselkleur en laat de resterende schaal wit.
  • 2. Spuit 2 (8- of 9-inch) ronde taartvormpjes met kookspray. Lijn bodems van pannen met bakpapier bakpapier, indien gewenst, om plakken te voorkomen. Schep een 1/3 kopje rood beslag in het midden van elke taartvorm. Schep een 1/3 kopje blauw beslag in het midden van het rode beslag in elke pan, gevolgd door een 1/3 kopje wit beslag in elke pan. Herhaal met het resterende beslag tot het op is.
  • 3. Bak zoals aangegeven op de doos voor 8- of 9-inch ronde taartvormpjes. Koel in pannen 10 minuten. Verwijderen van pannen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 1 uur. On 4. Leg op de serveerplaat 1 cakelaag, met de afgeronde kant naar beneden. Vorsttop van cakebeslag met 1/2 kopje glazuur uit een van de containers. Top met tweede laag, afgeronde kant naar boven. Vorstzijde en bovenkant cake met resterende glazuur uit de verpakking. Div 5. Verdeel de overgebleven container met glazuur in twee kommen. Kleur een schaal met rode voedselkleur en de tweede met een blauwe voedingskleur. Plaats glazuur in twee hersluitbare plastic zakken voor voedselopslag met Ă©Ă©n hoek afgesneden elke zak. Vorm vuurwerk op de taart en gebruik de foto als leidraad
  • 6. Druk de hagelslag rondom de cake in om het te voltooien. Top met PEEPS® kuikens. Snijd in plakjes om te serveren.
  • Tips van experts
Maak desgewenst een reeks kleine vuurwerkjes in plaats van één grote bovenop de taartBekijk ook andere door PEEPS® geïnspireerde recepten!

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter