Feta Cheese, Lemon en bieslookomzet

  • Voorbereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 50 min
  • Porties: 16

Vorm bevroren bladerdeeg gebakje in driehoeken gevuld met een mediterraans geïnspireerde kaasvulling

Ingrediënten - 2 - oz verkruimelde feta van knoflook en kruid

2 - eetlepels dun gesneden verse bieslook

2 - middelgrote groene uien, in plakjes gesneden (2 eetlepels)

1/2 - theelepel geraspte citroenschil
- Bloem voor stuifmeel
1 - vel ingevroren bladerdeeg (van 17,3 oz fles), ontdooid

Stappen

1. Verwarm de oven tot 400 ° F. In middelgrote kom, puree kaas met vork. Roer bieslook, uien en citroenschil erdoor totdat het goed gemengd is. On 2. Open het bladerdeegvel op een licht met bloem bestrooid oppervlak; bestrooi licht met bloem. Rol gebak uit tot een vierkant van 12 inch. Snijd het deeg in 4 rijen en 4 rijen om 16 vierkanten te maken. Schep het kaasmengsel op het midden van elk vierkant (elk ongeveer 1 afgeronde theelepel). 3. Bevochtig de randen van 1 vierkant met de vingertop ondergedompeld in water. Vouw het vierkant over de vulling om een ​​driehoek te vormen, druk voorzichtig om de luchtbellen rond de vulling te verwijderen en druk de randen van het deeg samen. Gebruik de vorktanden om randen van de omzet te krimpen en af ​​te dichten. Herhaal met de resterende vierkanten. Maak met behulp van een spatel randen van omslagen, zelfs als dat nodig is; plaats op een niet ingevroren bakplaat

    4. Bak 10 tot 15 minuten of tot alles gepoft en goudbruin is. Verwijderen van bakplaat naar koelrek; koel 2 tot 3 minuten voor het opdienen.
  • Tips van experts
  • Bladerdeeg bestaat uit honderden lagen gekoelde boter en gebakdeeg. Tijdens het bakken zorgt het vocht in de boter voor stoom, waardoor het deeg bladerdeeg en zich scheidde in honderden schilferige lagen.Omzetten kan Bereidingstijd zijn: diep, bedekt en gekoeld tot 2 uur voor het bakken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter