Peer-Rabarber Lijnzaadbrood

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 20 min
  • Porties: 24

Betty Crocker's Heart Gezond kookboek deelt een recept! Neem een ​​pauze van gewoon brood met dit snel te maken, fruitige brood met erwt ...

Ingrediënten

1 1/2 - kopjes fijngehakte rabarber (ongeveer 1/2 pond)
1 1/2 - kopjes gehakte gepelde of ongeschilde peren (1 1/2 medium)
1 1/2 - kopjes suiker
1/3 - kop canola of sojaolie
1 - theelepel vanille
4 - eieren
2 - kopjes Gold Medal ™ alles-in-één meel
1 1/2 - kopjes gemalen lijnzaad of lijnzaadmeel
1/2 - kop gehakte walnoten
3 1/2 - theelepels bakpoeder
1 - theelepel zout
2 - theelepeltjes gemalen kaneel

Stappen

  • 1. Verplaats ovenrek naar lage positie, zodat de bovenkant van de pannen in het midden van de oven staat. Verwarm de oven tot 350 °. Span de bodems lichtjes af met 2 broodpannen, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 of 9x5x3 inch, met kookspray
  • 2. Meng rabarber, peren, suiker, olie, vanille en eieren in een grote kom. Roer de resterende ingrediënten erdoor. Giet in pannen.
  • 3. Bak 50 tot 60 minuten of tot de tandenstoker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Koel 10 minuten. Maak de zijkanten van de broden los; verwijder van pannen naar rooster. Koel volledig voordat u gaat snijden, ongeveer 1 uur. Wikkel stevig en bewaar bij kamertemperatuur tot 4 dagen of koel tot 10 dagen.

Tips van experts

  • "Omdat mijn cholesterol hoog is, heb ik verschillende dingen geprobeerd en heb ik ontdekt dat lijnzaad helpt mijn cholesterol te verlagen . Het is zo geweldig om voedingsmiddelen te vinden die een gunstig effect op de gezondheid van het hart hebben. "Cindy L. Een opmerking van Dr. B .: Studies bevestigen dat ongeveer 1 theelepel gemalen lijnzaad per dag de meeste mensen nodig hebben om het triglyceriden- en cholesterolgehalte te verlagen. Een portie van dit heerlijke fruitbrood levert meer dan dat op. Lijnzaad moet worden gemalen om het meeste profijt te hebben. Het gebruik van een koffiemolen doet het.

">
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter