Sint-nick Cereal Koekjes

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 10 minuten
  • Bereidingstijd: 1 uur 10 minuten
  • Porties: 16

Geniet van deze kleurrijke koekjes gebakken met Honey Nut Cheerios®-ontbijtgranen - een perfecte for Ingrediënten

1 - zak (10,5 oz) miniatuur marshmallows

1/4 - kopje boter of margarine

1/2 - kop pindakaas
1 - kopje witte vanille bakspanen
7 - kopjes Honingnoot Cheerios ™ cereal
1 - container (1 lb) Betty Crocker ™ Rijke & romige romige witte berijpt
3 - theelepeltjes Betty Crocker ™ rode suiker
2 - kleine rode gumdrops, kruislings in 4 ronden gesneden en vervolgens in tweeën gesneden (voor de mond)
32 - blauwe miniatuur chocoladebakken met snoepjes
16 - rode miniatuur snoepjes gecoate ch ocolate baking bits

Steps
1. Lijn 13x9-inch pan met folie, laat de folie over 2 tegenoverliggende zijden van de pan hangen; sproei bodem en zijkanten van folie met kookspray. Reserveer 16 marshmallows. In 2 1/2-kwart anti-aanbakpan, verwarm resterende marshmallows, de boter, pindakaas en bakchips op middelhoog vuur, en roer regelmatig, totdat boter en marshmallows gesmolten zijn en het mengsel glad is.
  • 2. Plaats graan in grote hoeveelheden kom; giet heemstmengsel over graan. Spuit houten lepel of rubberen spatel met kookspray; gebruik om heemstmengsel in graan te roeren. Spreid en pat granenmengsel in de pan, met behulp van gespoten gereedschap. (Of spuit de handen en klop het mengsel in de pan; het mengsel zal behoorlijk kleverig zijn tot het is gezet.) Laat 10 minuten staan.
  • 3. Verwijder het granenmengsel uit de pan door het op te tillen met folie; folie afpellen. Met behulp van een groot scherp mes, snijd het mengsel in de lengte doormidden in 2 rechthoeken. Om 1 rechthoek voor het snijden te markeren, plaats je de tandenstoker aan elk uiteinde van een lange zijde; voeg 3 tandenstokers toe aan dezelfde kant, ongeveer elke 3 inch, deelend in kwarten. Aan de andere lange kant, plaats tandenstoker 1 1/2 centimeter van elk uiteinde; voeg 3 tandenstokers toe aan dezelfde kant, ongeveer elke 3 inch, deel in derden. Snijd diagonaal over rechthoek van tandenstoker naar tandenstoker, waarbij driehoeken worden gevormd. Druk 2 eindstukken samen en vorm een ​​achtste driehoek. Herhaal met de resterende rechthoek.
  • 4. Smeer voor elk koekje de frosting vanaf het bovenste punt naar de bovenste 1/3 van de driehoek. Plaats 1 marshmallow op het punt. Strooi rode suiker over het glazuur voor de hoed. Spreid het berijpen uit over lager 1/3 koekje voor baard; voeg gumdrop stuk in het midden van de baard voor de mond. Voeg 3 punten suikerglazuur toe aan het gezichtsveld voor het bevestigen van blauwe stukjes voor de ogen en een rood bit voor de neus. Laat 10 minuten staan ​​tot het glazuur is ingesteld.
  • Tips van experts
Als je kinderen van kokosnoot houden, druk dan een beetje geraspte kokosnoot in het glazuur voor de baard van de kerstman.
  • Dit zouden leuke gunsten zijn voor het kerstfeest van een kind. De kinderen willen hun eigen kerstmannen graag decoreren
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter