Broodmachine Corn-JalapeƱo Brood

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 40 min
  • Porties: 12

Dit levendige brood heeft maĆÆs en de toegevoegde kick van jalapeƱo-pepers. Het is een geweldig brood bij elke maaltijd in zuidwestelijke stijl.

Ingrediƫnten

3/4 - kopje plus 2 eetlepels water
2/3 - kopje bevroren maĆÆs, ontdooid, uitgelekt
2 - eetlepels boter of margarine, verzacht
1 - eetlepel gehakte jalapeƱo chili
3 1/4 - kopjes Gouden medaille ā„¢ Beter voor brood ā„¢ meel
1/3 - kop maĆÆsmeel
2 - eetlepels suiker
1 1/2 - theelepel zout
2 1/2 - theelepel broodmachine of snel actieve droge gist

Stappen

  • 1. Meet zorgvuldig en plaats alle ingrediĆ«nten in de broodmachinepan in de door de fabrikant aanbevolen volgorde.
  • 2. Selecteer Basic / White cycle. Gebruik de kleur Medium of Light crust. Gebruik de vertragingscyclus niet. Verwijder gebakken brood uit de pan en koel af op een rooster.

Tips van experts

  • Als uw broodmachine een verticale pan van 2 pond heeft, zal het brood kort zijn maar toch een goede textuur en smaak hebben. Als uw broodmachine een horizontale pan heeft, is er echter niet genoeg deeg om een ā€‹ā€‹goed stuk gebakken brood te maken. We ontdekten ook dat we geen goede resultaten behaalden in broodmachines met glazen koepeldeksels.
  • JalapeƱo-pepers zijn vernoemd naar Jalapa, de hoofdstad van Veracruz, Mexico. De zaden en het membraan in de chili bevatten een samenstelling genaamd capsaĆÆcine , die de hitte van de chili creĆ«ert. Deze verbinding kan ook je huid en ogen verbranden, dus draag altijd plastic handschoenen bij het hanteren van pepers en was je handen grondig als je klaar bent.
  • Deze Chili-Cheddar Spread is een geweldige manier om extra maĆÆs te gebruiken: meng een 3-oz pakket verzachte roomkaas met 2 eetlepels melk tot een gladde en romige massa. Roer 1/3 kopje geraspte Cheddar-kaas, 1/4 kopje hele korrel maĆÆs, 3/4 theelepel chilipoeder en een in plakjes gesneden groene ui. Dit maakt ongeveer 3/4 kop verspreid, dus dek alle restjes af en koel ze in

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter