Luscious Lemon-Pumpkin Dessert

  • Voorbereidingstijd: 10 min
  • Kooktijd : 2 uur 25 min
  • Porties: 8

Een mix van dessertrepen maakt dit een slimme manier om de pompoentaart te krijgen!

Ingrediënten

1 - verpakking Betty Crocker ™ Sunkist® citroenreep mix
1/3 - beker gehakte noten
1 - theelepel pompoentaart kruiden
1 - kan (15 ounces) pompoen (geen pompoentaartmengeling)
1 - kan (5 ounces) verdampte melk (1/3 kopje)
3 - eieren
1 - beker bevroren (ontdooid) opgeklopte topping

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350º. Mix Ready-Mixed Crust (droog) en noten in niet ingevette springvorm, 9x3 inch of niet-ingevette vierkante ovenschaal, 8x8x2 inch. Druk de korst gelijkmatig in de bodem van de pan. Bak 15 minuten. Beat 2. Klop het mengsel, pompoentaartkruid, pompoen, verdampte melk en eieren met een draadklopper tot een gladde massa; giet het over hete korst.
  • 3. Bak ongeveer 45 minuten of tot het mes in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel 15 minuten. Koel het vat minimaal 1 uur aan tot het afgekoeld is. Verspreiden of serveren met opgeklopte topping. Dek af en laat ze in de koelkast totdat ze worden opgediend.
  • Tips van experts
Verdampte melk is eenvoudigweg verse, gehomogeniseerde melk waarvan 60 procent van het water is verwijderd. Vitamine D is ook toegevoegd voor extra voeding. Als je ooit overgebleven melk hebt overgehouden, kun je het mengen met een gelijke hoeveelheid water en het gebruiken in plaats van gewone melk in recepten.
  • Pumpkin pie spice is gemakkelijk thuis te maken. Combineer eenvoudig 1/2 theelepel gemalen kaneel, 1/2 theelepel gemalen gember, 1/8 theelepel gemalen piment en 1/8 theelepel gemalen nootmuskaat
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter