Bourbon-kastanje Bonbons

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 6 uur 30 min
  • Porties: 80

Een perfect dessert om een ​​grote menigte te behandelen - prachtige bourbon-kastanjebonbons gemaakt met chocolade

Ingrediënten

12 - oz fijne kwaliteit bitterzoete chocolade, in stukjes gesneden
½ kopjes slagroom
2 - kopjes gezoete kastanjepasta (uit blik 17,5 oz)
1/4 - kopje bourbon
1/2 - kopje gezeefde ongezoete bak cacao
12 - oz halfzoete bakken chocolade, gehakt

Stappen

  • 1. Plaats in een middelgrote kom bitterzoete chocolade. In een pan met een inhoud van 1 kwart slag de slagroom verhitten. Haal van het vuur en giet over chocolade; laat 2 minuten staan. Roer tot chocolade is gesmolten. Roer de kastanjepasta en bourbon erdoor tot alles goed gemengd is. dekken; 4 uur afkoelen of stevig laten worden.
  • 2. Bakvellen met bakpapier of vetvrij papier bekleden. Vorm theelepels chocolademengsel tot balletjes. Plaats op bakplaten; bevries 1 uur of tot het stevig is.
  • 3. Plaats de cacaokleurige schaal in de glazen taartplaat. In een magnetronbestendige schaal, magnetron halfzoete chocolade onbedekt op High 1 tot 2 minuten, één keer roeren, tot chocolade soepel geroerd kan worden. Leg met de handen bevroren bonbons in gesmolten chocolade en rol ze met de handen om ze helemaal te bedekken. Laat de gecoate ballen zachtjes in cacao vallen en schud de taartplaat om te coaten. Breng ballen terug naar bakplaten. Koel 1 uur of tot de coating stevig is. Bewaren in de koelkast of vriezer.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter