Abrikoos Gems

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 45 minuten
  • Porties: 25

Abrikozencontainers voegen een fruitige smaakpunch toe aan makkelijke repen afgewerkt met een zoet en eenvoudig glazuur.

Ingrediƫnten

Koekjes

1 1/2 kopjes Gouden medaille ā„¢ meel voor alle doeleinden
Beker van 1/2 kopje suiker
2 - theelepels bakpoeder
1/4 - theelepel zout
1/4 - kopje stevige boter of margarine, in stukjes snijden
3 - eetlepels melk
1/2 - theelepel amandel extract
1 - ei
1/2 - kopje abrikozenconfituur

Glazuur

1/4 - kopje poedersuiker
1/4 - theelepel vanille
1 - tot 2 theelepels melk

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 Ā° F. Spray 8-inch vierkante pan met kookspray. Meng in grote kom bloem, suiker, bakpoeder en zout. Snijd in boter, met behulp van deeg blender (of twee messen door de ingrediĆ«nten in tegenovergestelde richtingen trekken), totdat het mengsel eruit ziet als grof kruimels.
  • 2. Meng in een kleine kom melk, amandelextract en ei. Toevoegen aan bloemmengsel; roer gewoon tot het is bevochtigd. Met licht bebloemde vingers, drukt u de helft van het mengsel in de bodem van de pan. Bak 5 minuten. Sp 3. Lepel behoudt gelijkmatig over gebakken laag; voorzichtig verspreiden. Laat de resterende helft van het deegmengsel met kleine lepels gelijkmatig over de conserven vallen. Bak 13 tot 18 minuten langer of tot het lichtbruin is. Koel volledig, ongeveer 1 uur. In 4. Meng in een kleine kom alle ingrediĆ«nten met glans tot ze zacht en dun genoeg zijn om te miezeren. Motregen over afgekoelde repen. Voor repen, snijd in 5 rijen bij 5 rijen
  • Tips van experts
Gebruik je favoriete smaakpapillen om je eigen versie van deze fruitige repen te maken

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter