Citrus Poppy Seed Cake Pops

  • Bereidingstijd: 1 uur 10 minuten
  • Bereidingstijd: 2 uur 50 minuten
  • Porties: 64

Citrusvruchten toevoegen aan uw dessert ! Geniet van deze poppy seed cakepops gemaakt met Betty Crocker ™ Super Moist ™ cakemix en glazuur.

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ citroentaartmix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemix doos
1 kopje Betty Crocker ™ Rijke & romige vanille glazuur (van 1-lb container)
3 - eetlepels maanzaad
2 - theelepels geraspte sinaasappelschil
2 - kopjes gele snoepjes smelten of wafels coaten (12 oz)
2 - eetlepels verkorting
2 - kopjes oranje snoep smelt of coating wafels (12 oz)
64 - papieren lolly sticks
- Blok van kunststof schuim

Stappen

  • 1. Maak en bak cake mix zoals aangegeven op doos voor 13x9-inch pan , gebruikmakend van water, olie en eieren. Koel. Line-bakplaat met vetvrij papier. Crumble cake in grote kom. Voeg glazuur, 2 eetlepels maanzaad en de sinaasappelschil toe; goed mengen. Vorm in ballen van 1 inch; plaats op bakplaat. Bevries tot stevig; gekoeld bewaren.
  • 2. In microwavable kom, magnetron gele snoep smelt en 1 eetlepel van de verkorte onbedekte op Medium (50%) 1 minuut, vervolgens in 15-seconden intervallen, tot gesmolten; roer tot een gladde massa. Herhaal met oranje snoep smelt en resterende 1 eetlepel verkorting. Dip tip van 1 lollystok ongeveer 1/2 inch in gesmolten snoep en steek stok in 1 taartbol niet meer dan halverwege. Herhaling. Keer terug naar het cookievel. Koel 5 minuten. Haal ze een voor een uit de koelkast. Doop de helft van de taartballetjes in geel snoep en de andere helft in oranje snoepjes; tik overtollig af. Steek het andere uiteinde van de stick in het schuimblok. Bestrooi de toppen met de resterende 1 eetlepel maanzaad. Laat staan ​​tot de set.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter