Skinny Mango Freezer Pops

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 15 uur 15 min
  • Porties: 16

100% minder verzadigd vet • 100% minder cholesterol dan het oorspronkelijke recept. Iedereen houdt van pops! Elk van deze is 60 calorieën van plezier.

Ingrediënten

2 - middelgrote rijpe mango's, gepoot en gepeld
1/2 kopje water
1/4 - kop suiker
1/4 - kopje citroensap
3-dozen (6 oz elk) Yoplait® Light Very Vanilla-yoghurt of Yoplait® Original French Vanilla-yoghurt
- Ice-pop-mallen of papieren kopjes (2- tot 4-ounce-formaat)
- Houten knutselsticks (optioneel)

Stappen

  • 1. Meng in een blender mango's, water, suiker en citroensap; bedek en meng tot een gladde massa. Voeg yoghurt toe; dek af en mix tot gecombineerd. Breng het mangomengsel over in een rechthoekige ovenschaal met een inhoud van 3 kwart. Bedek en bevries ongeveer 3 uur, roer twee of drie keer, tot de randen stevig zijn maar het midden is nog steeds een beetje zacht.
  • 2. Schep het mangomengsel in een grote gekoelde mengkom. Klop met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Giet mengsel in vormen of document koppen. Dek af met deksels of, bij gebruik van papieren bekertjes, folie. (Gebruik een mes om een ​​kleine spleet in het midden van elk stuk folie te maken.Schuif een knuppel door elk gat in het midden van het fruitmengsel in elke kop.) Vries de hele nacht in. Verwijder knallen uit mallen of verwijder papieren bekertjes om te serveren

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter