Pecan Brownie Trees

  • Bereidingstijd : 60 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 30 min
  • Porties: 33

Fir-vormige zelfgemaakte brownies, met kleurrijke snoepversieringen, zullen een bake-sale bestseller zijn of een opvallende toevoeging aan een desserttafel.

Ingrediënten

Brownies

1/2 - kop boter of margarine, verzacht
1 - kopje verpakte bruine suiker
1/2 - beker kristalsuiker
2 - theelepels vanille
2 - eieren
1 1/2 - kopjes Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
1 - theelepel bakpoeder
1/4 - theelepel zout
1/2 - kop gehakte pecannoten

Glimmertjes

2 - kopjes poedersuiker
1/4 - kopje boter of margarine, verzacht
2 - tot 3 eetlepels melk
3 - of 5 druppels Betty Crocker ™ groene voedingskleur
- Betty Crocker ™ vakantiedecors of gekleurde hagelslag
33 - pecannoothelften

Stappen

  • 1. Heat ove n tot 350 ° F. Lijn 13x9-inch pan met 18x18-inch stuk zware folie zodat folie zich uitstrekt over lange zijden van de pan. Spuitfolie met kookspray. Klop in een grote kom 1/2 kop boter, de bruine suiker en kristalsuiker met een elektrische mixer op medium snelheid 2 minuten of tot het romig is. Klop van vanille en eieren.
  • 2. Roer op medium snelheid bloem, bakpoeder en zout tot het gemengd is. Roer met gehakte pecannoten. Lepel gelijkmatig in de pan.
  • 3. Bak 20 tot 30 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel volledig, ongeveer 1 uur. In 4. Klop poedersuiker, 1/4 kop boter en voldoende melk in een kleine kom met een houten lepel voor de gewenste strooibestendigheid. Roer de kleur van het voedsel erdoorheen. Til folie met brownies uit de pan op. Met een scherp mes, trim 1/4 inch van lange zijden. Snijd brownies in 3 lengterichtingstroken.
  • 5. Til met een metalen spatel 1 strook op tot het snijoppervlak. Teken aan 1 lange kant op intervallen van 2 inch met een kleine snede of met tandenstokers. Aan de overkant van de lange zijde, markeer 1 duim vanaf de korte kant. Maak om de 2 inches merktekens. Snijd met een scherp mes in driehoeken en gebruik kleine snijwonden als richtlijn. Vorstdriehoeken met 1/3 glazuur. Bestrooi met snoepdecors. Trek iets uit elkaar voordat het glazuur is ingesteld. In het midden van de onderkant van elke "boom", snijd kleine spleet met punt van een scherp mes. Steek de pecan half in de spleet om op de stam van de boom te lijken. (Er zal een klein stukje aan elk uiteinde van elke rij staan ​​dat geen volledige boom is.) Herhaal dit met de resterende 2 rijen brownies en glazuur.
  • Tips van experts
Brownie-driehoeken maken en invriezen; bevriezen en decoreren vlak voor het serveren.

Tips van expertsBrownie-driehoeken maken en invriezen; bevriezen en decoreren vlak voor het serveren.">
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter