Chocolade Pepermunt Koekjes Gelaagde Pannenkoek Potjes

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties: 4

Pepermunt-extract wordt toegevoegd aan een pannenkoekbeslag voor een mint, vakantieontbijt dat wordt overgoten met gemalen pepermuntsnoepjes en slagroom ...

Ingrediënten

Koekjespannekoek Mix

2 kopjes Originele Bisquick ™ mix
2 - theelepels bakpoeder
1/4 - kopsuiker
1/4 - kop ongezoet cacaopoeder
1 kopje halfzoete chocoladestukjes
1/2 kopje pepermunt snoepjes

De pannenkoeken maken

1 kopje melk
1 - ei
1 - theelepel pepermunt extract
2 - eetlepels boter, gesmolten

Aanbevolen beleg

- slagroom
- chocoladesmaak

stappen

  • 1. Om Cookie Pancake Mix te maken, meng je Bisquick® mix, bakpoeder en suiker in een middelgrote kom .
  • 2. Voeg in een schone glazen pot Bisquick-mengsel toe, gevolgd door cacao, dan chocoladestukjes en ten slotte pepermuntsuikergoed. Druk elke laag naar beneden met de achterkant van de lepel om het voorzichtig te verdichten voordat je de volgende laag toevoegt. Boven de pot met een deksel en ring. To 3. Om de pannekoeken te maken, verwijder pepermunt snoepjes uit de pot, en zet opzij. Dump de resterende inhoud in een grote kom. Voeg melk, eieren, pepermunt extract en boter toe; roer tot gecombineerd. Het beslag zal een beetje klonteren.
  • 4. Giet 1/3 kopjes op een ingevette hete koekepan. Kook tot de randen droog zijn en er ongeveer 3 minuten bubbels op het oppervlak verschijnen. Draai en kook aan de andere kant 2 minuten langer. Herhaal met het resterende beslag. Cr 5. Snijd pepermuntsuikergoed met een hamer of deegroller. Serveer pannenkoeken met slagroom, chocoladesiroop en gemalen pepermuntsuikergoed.
  • Tips van experts
Het is belangrijk om hele pepermuntsuikergoed in de pannenkoekmix te gebruiken. Verpletterde snoeprietjes worden kleverig, plakken aan elkaar en worden uiteindelijk uitgehard tot een heel stuk. Zoek naar pepermuntsmaaksnoepjes die al in kleine stukjes zijn.Houd pannenkoeken warm in een enkele laag in een oven van 200 ° F totdat ze klaar zijn om te serveren.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter