Mama's Cheesecake

  • Bereidingstijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 7 uur 30 min
  • Porties: 16

Cheesecake berijpt en bedekt met schilferige kokosnoot en knapperige pecannoten? Deze rijke zuidelijke cheesecake is een om te onthouden!

Ingrediënten

3 - eetlepels graham cracker kruimels
5 - pakjes (8 ounce elk) roomkaas, verzacht
1 1/2 - kopjes suiker
1 kopje Gold Medal ™ alles -meeldauw, gezeefd
1/2 - theelepel wijnsteen t 6 - eierdooiers
2/3 - kopje zure room
1/3 - kopje opkloppend (zwaar) room
1 - eetlepel geraspte citroenschil
1/3 - kopje vers citroensap
6 - eiwit
1 kopje Betty Crocker ™ Rijke & romige vanille kant-en-klaar glazuur, indien gewenst
- Gehakte pecannoten, indien gewenst
- Kokosnoot, indien gewenst

Stappen
    1 Verwarm de oven tot 375 º F. Vet springvorm in, 9x3 inch. Smeer de bodem en zijkanten van de pan in met graham cracker crumbs. Beat 2. Klop roomkaas, 1 kopje suiker, de bloem en room van wijnsteen in grote kom met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid, af en toe een schrapende kom, tot een gladde massa. Klop één voor één eidooiers in en schep af en toe een kom. Klop in zure room, slagroom en citroenschil op lage snelheid. Roer citroensap3. Klop het eiwit in een middelgrote kom op hoge snelheid tot het stijf is; sla geleidelijk over in de resterende 1/2 kopsuiker. Vouw het eiwit in het roomkaasmengsel. Klop 1 minuut, af en toe een kom schrapen. Giet in de pan.4. Bak 15 minuten. Verlaag de oventemperatuur tot 300 ºF. Bak 60 tot 75 minuten langer of tot het is gezet. Zet de oven uit; laat de cheesecake 15 minuten in de oven liggen. Verwijderen uit de oven; koel 1 uur. Koel ongeveer 4 uur aan de koelkast of tot ze gekoeld zijn. Place 5. Plaats glazuur in een kleine magnetronbestendige schaal. Magnetron onbedekt op medium (50%) 15 tot 30 seconden of tot hij dun genoeg is om te motregenen. Motregen glazuur over cheesecake; top met pecannoten en kokos. Winkel afgedekt in de koelkast
  • Tips van experts
  • Volg deze eenvoudige stappen als u wilt voorkomen dat uw cheesecake barst. Plaats een grote rechthoekige pan op een ovenrek; vul de pan halfvol (ongeveer 2 tot 3 kopjes) met zeer heet water. Plaats de springvorm in de pan met heet water tijdens het bakken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter