Rainbow Donut Icing recept

Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties: 40
  • Hoe leuk is deze regenboog donut-kers? Verspreid het met je versgemaakte cake donuts (of in de winkel gekocht, we vertellen het niet!) Voor een traktatie die ...

Ingrediënten

4 1/2 - kopjes poedersuiker

6 - eetlepels melk

4 - eetlepels lichte glucosestroop
- Rode, oranje, gele, groene, blauwe en paarse gel icing-kleur (geen vloeibare voedselkleur)
- 12 Cake Donuts of gekochte cakejes met gewone cake

Stappen
1. Meng in grote kom poedersuiker, melk en glucosestroop tot een gladde massa. Verdeel glazuur gelijkmatig over 6 kleine kommen. Voeg een andere kleurengel toe aan elke kom; roer om te mengen. Plaats elke kleur suikerglazuur in een kleine hersluitbare plastic zak voor voedselopslag. Snijd de kleine hoek van elke zak af
  • 2. Plaats het koelrek op een groot bakblik; plaats donuts op het rek. Om een ​​regenboog op elke donut te maken, pijp je een streep rood, oranje, geel, groen, blauw en paars glazuur over de bovenkant en iets over de rand van de ring zodat de kleuren elkaar net raken. Leid 1 of 2 donuts per keer, zodat glazuur iets kan opklaren voordat u gaat zetten. De ijsvorming verspreidt zich een beetje en druppelt langs de randen. Laat het minstens 30 minuten staan ​​of tot het glazuur is ingesteld. Bewaar in een goed afgesloten container.
  • Tips van experts
De glazuurlaag lijkt in het begin dik, maar laat u niet verleiden om het te verdunnen. Het zal net genoeg vloeien om lichtjes langs de zijkant van elke doughnut te druppelen. Als het te dun is, wordt het niet opgezet en loopt het van de donut.
  • Probeer de glazuurrood, wit en blauw te kleuren voor een patriottisch thema of de kleuren van je favoriete sportteam. Experimenteer met verschillende patronen: lepel een kleur over de bovenkant en voeg druppels van een andere kleur toe. Bekijk het patroon dat het maakt als de ijsvorming zich verspreidt. Kinderen zullen hier graag mee experimenteren.
  • Onmiddellijk na het glaceren van de donuts, bestrooi met gekleurde suiker of eetbare glitter.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter