Spiderweb Cake Pops

  • Bereidingstijd: 1 uur 20 minuten
  • Bereidingstijd: 3 uur 0 min
  • Porties: 54

Griezelige spiderweb cakepops gemaakt met Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix en Whipped fluffy wit glazuur is leuk en gemakkelijk toetje ... Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix

- water, plantaardige olie en eiwitten die nodig zijn op taartmixdoos

1 kopje Betty Crocker ™ Slagroomachtig wit glazuur (uit een vat van 12 oz)
4 - kopjes wit snoepje smelt
2 - eetlepels bakvet
54 - papieren lollystokjes
- blokje plastic schuim
1/2 kopje zwarte snoepjes smelten, gesmolten
54 - snoepjes met zwarte snoepjes en chocolade

stappen
1. Maak en bak taartmix als afschuwelijk op een doos voor een pan van 13x9 inch, met water, olie en eiwitten. Koel. Line-bakplaat met vetvrij papier. Crumble cake in grote kom. Glazuur toevoegen; goed mengen. Vorm in ballen van 1 1/4 inch; plaats op bakplaat. Bevries tot stevig; gekoeld bewaren.
  • 2. In microwavable kom smelt wit en smelt snoep en laat het inkoken onbedekt op medium (50%) 1 minuut, daarna in intervallen van 15 seconden, tot het gesmolten is; roer tot een gladde massa. Dip tip van 1 lollystok ongeveer 1/2 inch in gesmolten snoep en steek stok in 1 taartbol niet meer dan halverwege. Herhaling. Keer terug naar het cookievel. Koel 5 minuten. Haal ze een voor een uit de koelkast. Doop cake ballen in gesmolten witte snoep; tik overtollig af. Steek het andere uiteinde van de stick in het schuimblok. Laten staan ​​tot ze zijn gezet. Sp 3. Lepel gesmolten zwarte snoepjes in hersluitbare plastic zak met voedselopslag; zeehond tas. Snijd de kleine hoek van de zak af; knijp zak om spinnenweb op elke cakepop te leggen. Bevestig onmiddellijk 1 chocolaatje aan elk web om er uit te zien als een spin.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter