Cubaanse gegrilde Mojito-varkenshaas

  • Bereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 10 min
  • Porties: 6

Gegrilde mojito-varkenshaasjes - perfect voor Cubaanse gerechten die binnen ongeveer een uur klaar zijn

Ingrediënten

Varkensvlees

1/2 - kopje verpakte lichtbruine suiker
1/2 kopje verse muntblaadjes
2 - eetlepels zout (bij voorkeur niet-gejodeerd)
3 - kopjes koud water
1/2 kopje witte rum
1/2 - kopje limoensap
2 - varkenshaasjes (1 pond per stuk)
1 - eetlepel plantaardige olie

Droog wrijven

2 - eetlepels komijnzaad
2 - eetlepels korianderzaad
2 - theelepels boordevol lichtbruine suiker
1 - theelepel gemalen mosterd

Stappen

  • 1. Meng in medium metalen kom 1/2 kopje bruine suiker, de munt en zout. Gebruik het handvat van de houten lepel om mint in de bruine suiker en zout te breken. Je doet de bladeren kneuzen (of modderen) om de smaak vrij te maken. Als de munt geurig is en de bladeren licht worden verbrijzeld, voeg dan koud water, rum en limoensap toe. Roer goed om zout en suiker op te lossen.
  • 2. Giet de muntmarinade in een hersluitbare plastic voedsel-opbergzak van 1 gallon. Voeg varkens- en zeehondenzak toe. Minimaal 30 minuten, maar niet langer dan 8 uur bewaren.
  • 3. Sproei grillrooster met kookspray of borstel met olie. Verwarm kolen of gasgrill voor middelhoog vuur. (Controleer de temperatuur van de kolen door uw hand met de palmzijde naar beneden in de buurt van het grillrooster te plaatsen, maar niet aan te raken. Als u uw hand daar twee seconden lang kunt houden [eenduizend, duizend], is de temperatuur hoog, drie seconden is gemiddeld hoog, vier seconden is gemiddeld, vijf seconden is laag.) Mean 4. Ondertussen, in 8-inch koekepan, warmte komijn en korianderzaad op matig vuur 3 minuten, voortdurend roeren, tot geurig (u droogt de specerijen droog, dus er is geen olie nodig). Verwijder het zaad van de koekenpan op een bord en laat het volledig afkoelen. (Als het brood in de pan blijft staan, blijft het zaad koken en kan het verbranden.)
  • 5. In specerijen of koffiemolen (alleen gebruikt voor het malen van specerijen), maal geroosterd zaad, bruine suiker en mosterd tot een fijn poeder. (Als je geen molen hebt, doe je het zaad in een hersluitbare plastic voedsel-opbergtas en weest het met een platte kant van een hamer van vlees, het mengsel zal niet zo fijn gemalen zijn maar zal nog steeds heerlijk zijn.) Remove 6. Verwijder het varkensvlees van de marinade en dep droog met papieren handdoeken. Wrijf varkensvlees met olie en coat elk met de helft van de droge wrijf.
  • 7. Grill varkensvlees bedekt ongeveer 20 minuten, alle kanten bruin worden. Verwijder het varken van de grill als het nog iets roze is in het midden en de thermometer van het vlees in het midden staat op 155 ° F. Laat varkensvlees 5 minuten rusten (temperatuur zal blijven stijgen tot 160 ° F). Snijd varkensvlees om te serveren. (Om te braden, rooster grillpan met folie.) Spuit vleeskuikenrek met kookspray of borstel met olie.Braad varkensvlees 4 tot 5 inch van warmte zoals hierboven aangegeven.)
  • Tips van experts
Waarom het werkt: kruiden Hoe Wat is het verschil tussen een kruid en een specerij? Kruiden zijn over het algemeen bladeren en komen van subtropische of niet-tropische planten (bijvoorbeeld basilicum, rozemarijn of tijm). Specerijen omvatten zowat al het andere dat geen blad is: wortels (gember), bloemknoppen (kruidnagel), schors (kaneel) en zaden (nootmuskaat). Spice Prep tijd: aration bevat meestal een vorm van raspen of malen. Kruiden, vooral verse, hebben een lichtere aanpak nodig. Zodra de bladeren van verse kruiden zijn beschadigd (fijngemaakt, gesneden of gescheurd) beginnen ze af te breken en laten ze de smaak vrij. Voeg daarom verse kruiden toe aan het einde van het koken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter