Cappuccino-cake

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 0 min
  • Porties: 16

De verfrissende sinaasappelschil in deze cake voegt een heerlijke balans toe aan de rijke chocolade- en koffiesmaak.

Ingrediënten

Cake

2 - oz zoete bak chocolade
1/2 - kopje water
1/4 - kopje oranje cappuccino-smaak instant koffie mix
1 - eetlepel geraspte sinaasappelschil
2 - kopjes Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1 - theelepel bakpoeder
1 / 4 - theelepel zout
1 - kop boter of margarine, verzacht
2 - kopjes kristalsuiker
4 - eieren, gescheiden
1 - theelepel vanille
1 - kop karnemelk

Oranje Cappuccino Frosting

2 - oz zoete chocolade bakken
1 / 2 - kopje boter of margarine
2 - eetlepels oranje cappuccino-smaak instant koffie mix
8 - kopjes poeder ed suiker
1/4 - kopmelk
1/4 - kop sinaasappelsap

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet en flour 13x9-inch pan. Verwarm in een kleine pan 2 ons chocolade en het water op laag vuur, onder regelmatig roeren, tot de chocolade is gesmolten. Roer de 1/4 kop koffie mix (droog) en de sinaasappelschil erdoor; koel iets. Meng in een middelgrote kom bloem, bakpoeder en zout; zet opzij.
  • 2. Klop in een grote kom 1 kopje boter en de kristalsuiker met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een luchtige massa. Klop de eidooiers in 1 keer per keer, klop ze goed na elke toevoeging. Klop het chocolademengsel en de vanille erdoor. Klop het bloemmengsel afwisselend met karnemelk en klop na elke toevoeging soepel.
  • 3. Klop in een middelgrote kom het eiwit met een elektrische mixer op hoge snelheid totdat zich stijve pieken vormen. Vouw in beslag. Giet in de pan.
  • 4. Bak 42 tot 45 minuten of tot de bovenkant terugveert wanneer deze licht wordt aangeraakt. Koel volledig, ongeveer 1 uur. In 5. In middelgrote pan, verwarm 2 ons chocolade en 1/2 kopboter over lage hitte, bewegend vaak, tot gesmolten en vlot. Roer 2 eetlepels koffiemelix erdoor (droog). In grote kom suiker en melk, sinaasappelsap en gesmolten chocolademengsel op gemiddelde snelheid tot licht en luchtig kloppen. Verdeel het glazuur gelijkmatig over de cake.
  • Tips van experts
Hoe staat uw cake op stapel? Als u de voorkeur geeft aan een laagcake, smeer en meel dan drie ronde taartvormen van 9 inch. Bak 20 minuten. Koel 10 minuten, verwijder dan van pannen naar koelrekken en koel volledig af. Vul de lagen en vorst cake met glazuur.
  • Versier deze sensationele cake met sinaasappelschil en met chocolade bedekte koffiebonen
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter