Spicy Thai Pork with Vegetables & Sesame Noodles

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 16 min
  • Porties: 4

Varkenshaas krijgt een dosis Aziatische kruiden in dit snelle recept met heel veel goede crunch. Recept met dank aan Reynolds.

Ingrediënten

1 - Reynolds®-braadzak, groot formaat
2 - eetlepels meel
3/4 - kop Thaise pindasaus
1/2 - kop water
1 - pond varkenshaas, overtollig vet en zilveren huid verwijderd *
1/2 - theelepel zout
1/4 - theelepel peper
2 - kopjes verse sugar snaps 1 medium middelgrote rode paprika, gesneden in stroken van 1/4 inch
2 - pkg. (3 oz elk) kiparoma ramen noedelsoep
1 - eetlepel sesamolie
1/4 - kop gesneden groene uien
1/4 - kop gehakte pinda's

Stappen
    1. Verwarm de oven voor op 400 º F. Plaats Reynolds® Ovenzak in een pan van 13x9x2-inch. Voeg bloem, pindasaus en water toe aan de zak. Knijp voorzichtig in de zak om ingrediënten te mengen; apart zetten. Sl 2. Plak varkenshaas 1 inch dik; bestrooi met zout en peper. Toevoegen aan oventas. Draai de zak meerdere keren om varkensvlees met saus te coaten. Leg het varken in een gelijkmatige laag in de ovenzak. Boven met peultjes en paprika.3. Sluit de oventas met nylon das. Snijd zes 1/2-inch spleten in de top. Stop de uiteinden van de zak in de pan.4. Bak 12 tot 14 minuten of tot het varken 145 º F op de vleesthermometer staat. Terwijl het varkensvlees aan het bakken is, breek je de noedels en kook je volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet gekookte noedels af en doe ze in een middelgrote kom met 1 kruidenpakket, sesamolie en groene uien; roer om goed te mengen. Snijd de zak voorzichtig open.5. Leg 1/4 van de noedels op elke plaat en leg ze met varkensvlees, groenten en saus. Bestrooi met pinda's en groene uien. Voeg desgewenst wat extra pindasaus toe.
  • Tips van experts

Reynolds®-zakzakken Tips: • Om de zilveren schil van varkenshaas te verwijderen: Steek het mes van een scherp mes onder de zilveren huid, met het blad weg van de onderkant het vlees terwijl je langs de hele lengte van de zilveren schil snijdt.

    • Zoek naar Thaise pindasaus en sesamolie in de International Foods-sectie van je supermarkt. To • Om noodles te breken zonder een puinhoop te maken, plaats je noedels in een hersluitbare zak; een beetje kloppen met een blik of een hamer.• Vervang verse broccoliroosjes voor sugar snaps als je dat wilt

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter