Marshmallow Santas

  • Prep tijd: 1 uur 10 minuten
  • Bereidingstijd: 1 uur 10 minuten
  • Porties: 10

Met een marshmallow-body, een kokosbaard en een chocolaatjeshoed, zal de zoete Santas kinderen van alle leeftijden aanspreken!

Ingrediƫnten

10 - kleine krakelingen van krakeling
5 - oz snoepjescoating met vanillesmaak (amandelschors) van 16- of 20-oz verpakking, gehakt (iets minder dan 1 kopje)
20 - grote marshmallows
1/4 - kopje rode suiker
40 - miniatuur chocolade chips
1/2 - kopje geraspte kokosnoot
1/4 - theelepel roze suiker
10 - rood kaneelsnoepje
10 - rode of groene folie verpakte snoepjes van melkchocolade snoep
5 - grote groene gumdrops, in tweeƫn gesneden
20 - snoepjes van suikergoed gecoat

stappen

  • 1. Plaats bakpapier of in de was gezet papier op bakplaat; plaats pretzels op papier voor de voeten van Santas.
  • 2. In microwavable maatbeker met 1 kop, magnetron snoep coating onbedekt op High 35 seconden, roer. Verhit 10 seconden achter elkaar tot ze glad zijn na het roeren.
  • 3. Gebruik een houten spies geplaatst in 1 platte kant van marshmallow en dip marshmallow in gesmolten coating. Laat overtollig water weglopen; bestrooi met rode suiker en plaats hem op de krakeling. Plaats 2 miniatuurchocoladestukjes op de voorkant voor de knoppen (waar de voeten uitsteken). Plaats een andere marshmallow op de spies; opnieuw dompelen, laat het teveel weglopen. Bestrooi met kokosnoot; bestrooi met een kleine hoeveelheid roze suiker voor het gezicht; ogen (miniatuurchocoladeschilfers) en neus (rood kaneelsnoepje) toevoegen. Plaats bovenop andere marshmallow. Zet apart om af te koelen of in de koelkast te bewaren. Herhaal dit met de resterende marshmallows. When 4. Bevestig bij het bedekken de hoeden (in folie verpakte snoepjes) kwasten (miniatuur marshmallows) en zakken (gumdrop-helften) met een kleine hoeveelheid gesmolten coating. Gebruik een tandenstoker om een ā€‹ā€‹kleine opening voor armen te maken (candy-coated chocoladesuikergoed); steek armen in marshmallows met een kleine hoeveelheid gesmolten coating
  • Tips van experts
Aangezien de coating afkoelt en hard wordt, microgolven met tussenpozen van 10 seconden, en roer om glad te blijven voor gebruik.
  • Centreer de marshmallow op de krakeling, of Santa zal omvallen!
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter