Vogelnest Cupcakes

  • Prep tijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 50 min
  • Porties: 12

Betty Crocker® FUN da-Middles ™ chocolade cupcake mix en glazuur komen samen in deze decoratieve cupcakes - een heerlijke desserttraktatie voor ...

Ingrediënten

1 - doos Betty Crocker ™ FUN da-Middles ™ chocolade cupcake mix met vanille crème vulling
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cupcake mix box
2 - cups geraspte kokosnoot
8 - drops groene kleur voedsel
1 / 3 - kop dulce de leche (gekarameliseerde gezoete gecondenseerde melk)
1 - container (1 lb) Betty Crocker ™ Rijke en romige roomkaasglazuur
1/2 - kopjes gespikkelde pastelkleurige gemoute melkballen

Stappen

  • 1 Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 12 muffins van normaal formaat.
  • 2. Maak een cupcakemengeling zoals aangegeven op de doos, met water, olie en eieren. Vul muffin kopjes een derde vol met beslag, met behulp van ongeveer 2 eetlepels in elk. Knijp het zakje 20 keer in; snij de hoek van het zakje af bij de snijlijn. Verdeel het vullen gelijkmatig over cupcakes, zorg ervoor dat de vulling de zijkanten van de muffinbekers niet raakt. Verdeel het overgebleven beslag gelijkmatig over cupcakes, zorg ervoor dat de vulling volledig bedekt is.
  • 3. Bak 24 tot 29 minuten of tot het oppervlak van cupcakes droog lijkt. Koel 20 minuten; haal cupcakes van de pan naar het koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. 4. Plaats de kokosnoot in een hersluitbare plastic zak met voedselopslag; voeg kleur toe. Verzegel zak en schud om te mengen; opzij zetten. In middelgrote magnetron kom, magnetron dulce de leche op High 10 seconden; roeren. Roer het glazuur in met een spatel tot het gedraaid is. Frost cupcakes. Bestrooi met groene kokosnoot. Top met gemoute melkballen.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter